Alkohole i fenole
- Owain
- Nasz Czelnik
- danz1ger
Re: Alkohole i fenole
na dpreview jest link do klucza do darmowej wersji DxO 9 . ważny chyba do 28 lutego.
Shoot First, Ask Questions Later.
Zainstalowałem, mam 3 programy do rawów, nie wiem po jaką cholerę...danz1ger pisze:na dpreview jest link do klucza do darmowej wersji DxO 9 . ważny chyba do 28 lutego.

niemniej DZIĘKI za info.
Mam zagadkę. Co droższe, flaszka czy zapojka (pojemność podobna)?

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Pytanie jest podchwytliwe i tendencyjne.
Karygodne, pedagog zdeprawował misia i pewnie jeszcze nieletniego....

Mówisz, niech się uodparnia ! 

A to nie jest ten rum z colą, w którym moczyłeś kartę?cz4rnuch pisze:Mam zagadkę. Co droższe, flaszka czy zapojka (pojemność podobna)?
Dzięki temu jest łatwiej i trudniej.wpk pisze:Pytanie jest podchwytliwe i tendencyjne.
W podwójnej osobie. Pragnę przy tym zauważyć, że drugi wcześniej od pierwszego w Rydze.madebyzosiek pisze:Misiu przed śledzikiem...
Misiu po śledziku...
A śledzik był spóźniony...
Ten jest za drogi. Kartę moczyłem w tym samym, w którym płukałem zęby po szczotkowaniu.Ligo pisze:...A to nie jest ten rum z colą, w którym moczyłeś kartę?
- rbit9n
- Ribitibi
kiedyś w Pradze daliśmy sobie z kumplami taki rum, który smakował jak eludril classic. aczkolwiek biorąc pod uwagę nasze dalsze perypetię, rzekłbym anabasis, wątpię czy top był akurat rum. może faktycznie eludril był to?cz4rnuch pisze:Ten jest za drogi. Kartę moczyłem w tym samym, w którym płukałem zęby po szczotkowaniu.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!