Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
chuja tam! źle szukałem. znaczy szukałem dobrze, tylko to czego (kogo) szukałem, był już adekwatnie pokasowane, ktoś tam chyba miał praktyki na ul. Mysiej we Warszawie.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- poor
- Rich poor
Dawno, dawno temu, gdy nie wiedzialem- w czym problem z nikoniarzami, myslalem, ze to nadinterpretacja. Wcale sie nie dziwie Jaskowi, ze odpuscił. Goscie maja interaktywne narzedzie w postaci aparatu - teoria mowi, iz glowa robi zdjecie. Zatem czysty intelekt w uzyciu, i brak zrozumienia dla tworczosci uzytkowikow.
Ponoc tam jest nauczyciel ze szkoly...
Ponoc tam jest nauczyciel ze szkoly...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nawet dwóch.
PS Jan, ja ócz mych błękitom nie wierzę! Zamiast tradycyjnie 1-3 słów napisałeś cały akapit, z 5 zdań, w tym 4 w różnym stopniu złożonych... Co Tobie?
PS Jan, ja ócz mych błękitom nie wierzę! Zamiast tradycyjnie 1-3 słów napisałeś cały akapit, z 5 zdań, w tym 4 w różnym stopniu złożonych... Co Tobie?
- poor
- Rich poor
Pijemy czekolade myslac o kawie parzac herbate by napic sie wodki. Woda mineralna nie dla nas
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie dla mnie sznur samochodów...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zerkam na N. do Krajobrazu, a tam nasz autobanita nordu się produkuje.
Właśnie puścił obraz, który bardzo mi się podoba (https://forum.nikoniarze.pl/threads/295 ... andscape-4), ale już mu Lufa (czyli dawny maniak666) dowalił.
Właśnie puścił obraz, który bardzo mi się podoba (https://forum.nikoniarze.pl/threads/295 ... andscape-4), ale już mu Lufa (czyli dawny maniak666) dowalił.
Mnie już ręce, nogi, majtki i jajka opadły i grzmotnęły o ziemię. 

- rbit9n
- Ribitibi
mnie to zawsze denerwowało to jego edytowanie. tu coś napisał, potem wymazał, zmienił, vafanculo i tyle.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zerknąłem na c.d. - z tym poprawianiem masz rację, i wychodzi, że w tym przypadku jeden wart drugiego. Nota bene nie rozumiem ani decyzji kolegi Grzegorza o odejściu stąd, ani kolegi Andrzeja, który jako maniak666 z wielkim hukiem odszedł z N. w proteście przeciw rzekomemu zaniżaniu poziomu w Krajobrazie, po czym szybko reaktywował się jako Lufa.
Ale Piotrek, Psioniczni już wystarczająco uchodzą za siedlisko brudu i zarazy, więc proszę Cię, nie używaj takich słów jak vafanculo wobec ludzi, których nie ma na forum i nie mogą Ci tu jawnie odpowiedzieć.
PS Wszystko to nie zmienia faktu, że nordowy obrazek wciąż mi się podoba. Jak żyć?
Ale Piotrek, Psioniczni już wystarczająco uchodzą za siedlisko brudu i zarazy, więc proszę Cię, nie używaj takich słów jak vafanculo wobec ludzi, których nie ma na forum i nie mogą Ci tu jawnie odpowiedzieć.
PS Wszystko to nie zmienia faktu, że nordowy obrazek wciąż mi się podoba. Jak żyć?
- rbit9n
- Ribitibi
niech się zatem zarejestruje jako "wind of changes" i niech odpowie, a nie pisze, chyba z dumą, że "rzucił klubową legitymację na stół", jakby to forum było jakimś PZPR.
poza tym, jestem człowiek prosty, niczym linia kolejowa Bajkalsko-Amurskiej Magistrali, jak mam zamiar napisać tak, to piszę nie inaczej, a nie "jeśli coś Ci się nie podoba, to tu się nie loguj".
poza tym, jestem człowiek prosty, niczym linia kolejowa Bajkalsko-Amurskiej Magistrali, jak mam zamiar napisać tak, to piszę nie inaczej, a nie "jeśli coś Ci się nie podoba, to tu się nie loguj".