Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
Jeśli Ty jesteś prosty, to ja jestem rabinem. Albo nawet cadykiem.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Update: Coś naprawdę niedobrego wciąż wisi w powietrzu i spaść nie może... Nordenvind po przepychankach z maniakiem tym razem zbiera zabawki z N.
- Owain
- Nasz Czelnik
Słabe to wszystko. Szkoda że się Grzesiek obraził, trza było zostać. Nie wiem jaki sens jest w ogóle zakładać takie pojedyncze wątki ze zdjęciami na N. Przecież tam jest tych chujków, którzy krytykują, i to ewidentnie niekonstruktywnie, z jadem i złośliwością, wręcz żyją tym mam wrażenie. Od razu jak patrzą na zdjęcie to szukają, do czego by się przypierdolić. Do tego zaraz następuje pyskówka, usuwanie postów, standardzik. Jak zdjęcie się komuś nie podoba, nie powinien się odzywać. Jakby taki autor nie miał nic skomentowane, znaczy że fota się nie podoba lub jest mocno przeciętna.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ale to się tyczy nie tylko Nikoniarzy ale i w ogóle całego tego polskiego internetowego piekiełka. Wydawało mi się że hejt zostanie w jakimś stopniu zredukowany jak każdy będzie zmuszony podpisać się pod komentem imieniem i nazwiskiem. Ale gdzie tam, patrząc na to co ludzie wypisywali pod artykułami na temat ostatnich wydarzeń w Gdańsku to włos się jeży na głowie. Dorośli ludzie wyzywali się na wzajem nie anonimowo. I to jest kurwa dramat dzisiejszych czasów. Że im nie wstyd. Nie wiem co jest powodem takiego a nie innego zachowania, ale jest z tym coraz gorzej. Młodzi patrzą i biorą przykład. Efektem tego jest też tragiczne zdarzenie z Gdańska.
- vid3
- Kontakt:
Kiedyś (przed paroma laty) odniosłem wrażenie na N, że "profesjonalni" foto czyli tacy którzy żyją z foto
czepiają się fotoziutków i pstrykaczy niedzielnych. Jedni harują a drudzy robią to dla przyjemności i mają w dupie kanony.
Ale teraz to już nie wiem ...
czepiają się fotoziutków i pstrykaczy niedzielnych. Jedni harują a drudzy robią to dla przyjemności i mają w dupie kanony.
Ale teraz to już nie wiem ...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Moich zdjęć, i od razu mnie personalnie, czepiali się odkąd zacząłem wrzucać zdjęcia.
Jednym z koronnych epitetów był "pstryk o niczym".
Jednym z koronnych epitetów był "pstryk o niczym".
wpk pisze:Zerknąłem na c.d. - z tym poprawianiem masz rację, i wychodzi, że w tym przypadku jeden wart drugiego. Nota bene nie rozumiem ani decyzji kolegi Grzegorza o odejściu stąd, ani kolegi Andrzeja, który jako maniak666 z wielkim hukiem odszedł z N. w proteście przeciw rzekomemu zaniżaniu poziomu w Krajobrazie, po czym szybko reaktywował się jako Lufa.
Ale Piotrek, Psioniczni już wystarczająco uchodzą za siedlisko brudu i zarazy, więc proszę Cię, nie używaj takich słów jak vafanculo wobec ludzi, których nie ma na forum i nie mogą Ci tu jawnie odpowiedzieć.
PS Wszystko to nie zmienia faktu, że nordowy obrazek wciąż mi się podoba. Jak żyć?

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dokładnie to!
1) Zawodowcy mieli za złe amatorom, że mają czelność:
a) fotografować po prostu dla przyjemności, a nie za piniendze
b) zdjęcia amatorów nie spełniają canonów profesjonalności
2) Każde zdjęcie musi być o czymś.
I tyle w temacie.
- rbit9n
- Ribitibi
o masz, też kupuję takie kapary.gavin pisze:
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!