Wieczór z piosenką ; )
Re: Wieczór z piosenką ; )
New Model Army, fczesne lata 90 chyba, impreza nazywała się "Marchewka" w Wawce i fajnie grali.
1988 rok. A oprócz nich Clan of Xymox i Jad Wio. Miałem jechać ale się nie udało.nordenvind pisze: ↑21 cze 2019, 12:18 New Model Army, fczesne lata 90 chyba, impreza nazywała się "Marchewka" w Wawce i fajnie grali.
- Owain
- Nasz Czelnik
Naszo forumowiczko Atomówko była na Klan of Zamek na Marchewce :>nordenvind pisze: ↑21 cze 2019, 12:18 New Model Army, fczesne lata 90 chyba, impreza nazywała się "Marchewka" w Wawce i fajnie grali.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Toś ty dla mnie "brother in the arms"Herr X pisze: ↑21 cze 2019, 13:411988 rok. A oprócz nich Clan of Xymox i Jad Wio. Miałem jechać ale się nie udało.nordenvind pisze: ↑21 cze 2019, 12:18 New Model Army, fczesne lata 90 chyba, impreza nazywała się "Marchewka" w Wawce i fajnie grali.
Dzień koncertu, Hotel Warszawa na Jerozolimskiej, jem jajko bo nic innego nie było, kobieta zrobiła mnie fotę
Nie daruję sobie, że zapomniałem o Clan of Xymox...

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Grzesiek...
Bezpowrotna analogowa atmosfera spontanicznej młodości...
Dlatego tak zajebiste jest.
Masz więcej, to dawaj, z opisami.
Przy takich zdjęciach nie tylko można, ale trzeba się urżnąć sentymentalnie.
Bezpowrotna analogowa atmosfera spontanicznej młodości...
Dlatego tak zajebiste jest.
Masz więcej, to dawaj, z opisami.
Przy takich zdjęciach nie tylko można, ale trzeba się urżnąć sentymentalnie.
Dzięki, tyle zostało... parę zdjęć, garść wspomnień, wszystko tak odległe, że już nawet pamięć płata filgle...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Pielęgnuj. To przecież najlepszy kawałek siebie samego.
Inny kawałek, trzeba iść dalej do przodu...
Wszystko możliwe. A świat, który wtedy był wielki, dziś jest mały.nordenvind pisze: ↑21 cze 2019, 15:44Toś ty dla mnie "brother in the arms"Herr X pisze: ↑21 cze 2019, 13:411988 rok. A oprócz nich Clan of Xymox i Jad Wio. Miałem jechać ale się nie udało.nordenvind pisze: ↑21 cze 2019, 12:18 New Model Army, fczesne lata 90 chyba, impreza nazywała się "Marchewka" w Wawce i fajnie grali.