Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Mówisz? Prezes, to może by Twoje przeróby wypromować?
- Owain
- Nasz Czelnik
Wypromować to można moje jazdy "za zdrowiem". Dziś okazało się, że do Wawy jechaliśmy na złamanie karku wydawszy niemało na benzynę i 200 zł za wizytę, by pan dr powiedział, że on nie wie, nie ma pojęcia i nic nie poradzi. Przepisał receptę na lignokainę w plastrach za 400 zł.
Za to w Krakowie miałem blokadę ozonową, po zniżce i znajomości, bo zamiast 1200 zł zapłaciłem jedyne 250 zł. Żona się zastanawiała, czy to nie ściema o o co idzie z tym ozonem, dyć to przecież gaz. No ale pan doktur włączył maszynę, a ona damskim głosem powiedziała: "Przygotowuję dawkę ozonu". Myślicie, że to taka maszyna co robi ping, że nagrane na mp3, a może żywa kobita siedziała za zasłonką i tak ściemkę walą?
Za to w Krakowie miałem blokadę ozonową, po zniżce i znajomości, bo zamiast 1200 zł zapłaciłem jedyne 250 zł. Żona się zastanawiała, czy to nie ściema o o co idzie z tym ozonem, dyć to przecież gaz. No ale pan doktur włączył maszynę, a ona damskim głosem powiedziała: "Przygotowuję dawkę ozonu". Myślicie, że to taka maszyna co robi ping, że nagrane na mp3, a może żywa kobita siedziała za zasłonką i tak ściemkę walą?

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To była królewna Elektrina.
Autonomiczna pielęgniarka z ubera ?
- Owain
- Nasz Czelnik
Jeszcze chciałem napołknąć, niż pójde na fajkę, że dziś dwa razy przjeżdżałem koło wupsa, raz z prawy, a raz zlewy strony. Jak zlewy (mojego) to obczaiłem naręcza czachotabliczek, ale jak S-siódemką rulez poprawy mijałem, to tak sobie myślałem, że piekne to kieleckie. Mazawsze syf, podkamracie syf, mdłopolskie syf, a na szkieletczyźnie żyźnie! Chmurki, łany bezsłupne, słońce prześwistuje, pięknie! Wpadliśmy z Ulą na pomysł przeprowadzić się do Wojtka. Kto jest za, wpisujcie miasta.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ja jestem przeciwny. I tak wszyscy o was gadają. A plotki szybko się rozchodzą i nie będzieta dziewcząt mieć.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Twin Pigs.
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Świńskie wzgórza
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Znowu to Busko:
- Owain
- Nasz Czelnik