Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Najkon to ohydny stanozjednoczonizm.
Wolę jednak Ni-kon.
Dodano po 1 minucie 3 sekundach:
Ten głaskofon z objektywem lejkiem to już jest, Chuja-wej.
Wolę jednak Ni-kon.
Dodano po 1 minucie 3 sekundach:
Ten głaskofon z objektywem lejkiem to już jest, Chuja-wej.
Hujawej z Lejką kolaboruje i ma jakieś dwa obiektywy w swoich fonach więc pewnie już pozamiatane. Ja to jednak chyba już nigdy nic nie kupię. Właśnie przeczytałem, że na 19ego szykuje się premiera X-T20 (czyli bieda X-T2) z taczskrinem.
Wkróce nastanie grafen. To będzie Panie...
Dodano po 3 minutach 43 sekundach:
żebyś póżniej nie płakał jak Ci gumy odlezą i te wstrętne fujowe różowe kolory.
A w obiektywie kurzu jak w worku w odkurzaczu.
Dodano po 3 minutach 43 sekundach:
żebyś póżniej nie płakał jak Ci gumy odlezą i te wstrętne fujowe różowe kolory.
I jakieś głaskofony z surówką też już są.
Na moim program diagnostyczny podaje, że aparat pozwala ręcznie ustawić czas naświetlania, ręcznie ustawić ostrość, i zapisać zdjęcia w surówce, tyle, że potrzebna jest jeszcze apka, która to może. Poza tym, potrzebna byłaby też apka, pozwalająca ugotować surowiznę...
Na moim program diagnostyczny podaje, że aparat pozwala ręcznie ustawić czas naświetlania, ręcznie ustawić ostrość, i zapisać zdjęcia w surówce, tyle, że potrzebna jest jeszcze apka, która to może. Poza tym, potrzebna byłaby też apka, pozwalająca ugotować surowiznę...
pozamiataneOwain pisze: Panie! To człek szalony!!!
http://camerasize.com/compact/#520.596,487.394,ha,t
fuji combo - 620 gramów
sony combo - 594 gramy
Jak ręcznie ustawić ostrość w telefonie? Podejść, odejść? To nożnie jest.
A nie można pokręcić pokrętełkiem?
Nie strasz. I tak się nie boję, bo jestem zahartowany. Z D7100 guma mi zlazła chyba już po miesiącuMeliszipak pisze:...żebyś póżniej nie płakał jak Ci gumy odlezą i te wstrętne fujowe różowe kolory.

Mniej więcej ta sama waga i rozmiary. Fujikowy obiektyw jest za to uszczelniony. No i różnica 3 klocków w cenie za właściwie to samo (pomijając słaby AF w oryginalnej A7 i straszną drożyznę innych obiektywów). Ja bym tak szybko nie zamiatałMeliszipak pisze:pozamiataneOwain pisze: Panie! To człek szalony!!!
http://camerasize.com/compact/#520.596,487.394,ha,t
fuji combo - 620 gramów
sony combo - 594 gramy

U mnie w LGku jest pasek do ręcznego ustawiania ostrości. Paluszkiem się po nim jeździ.Chory pisze:Jak ręcznie ustawić ostrość w telefonie? Podejść, odejść? To nożnie jest.
Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale w 3M była taka możliwość. Wystarczy zadzwonić.cz4rnuch pisze:Podobno w Sony Centre można za kaucją przetestować sprzęt przez 3 dni. Ktoś o tym słyszał?
W zwykłej a7 af w porównaniu do T1 wcale słaby nie jest, posiadałem E2 z nowym softem af.
Za dużo czytasz Umbry

Przekłamałem. Mój telefon nie pozwala robić surówki. Ale są takie, co mogą.