Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
-
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
faktu ni mam. A Grzedowicz to półka Sapkowskiego. 4 bardzo dobre tomy.
Ostatnio raczej czytam niż słucham, ale wcześniej przesłuchałem Problem trzech ciał i dwa następne tomy z tej serii. Zeszło mi z tym chyba z miesiąc (albo i dwa), ale to i dobrze, bo na czytanie tego wszystkiego chyba nie starczyłoby mi zapału. Ale ciekawe, choć dziwne. No i nagroda Hugo, nie znam się, bo nie przepadam aż tak za SF, ale możliwe, że nawet i zasłużenie. A z takich, krótszych to spodobał mi się Pielgrzym Hayesa. Najpierw przeczytałem a potem sobie jeszcze posłuchałem.
- rbit9n
- Ribitibi
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
300zł? A nie lepiej się najebać za te pieniądze? Poza tym ty mi na walniętego nie wyglądasz symulancie jeden.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
(Zaraz mu rangę dorobię.)
cycki se dorup
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dom rodziny 500+, pora kolacji:
- Mężu, usmażyć Ci jajka?
- Cycki se usmaż stara kurwo!
- Mężu, usmażyć Ci jajka?
- Cycki se usmaż stara kurwo!
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Owanienko, mam jakieś 4Tb audiobooków/ebooków wszelakich, napisz co byś chciał a ja sprawdze co na dysku siedzi.Owain pisze:Jaki audiobook na podróż do Krakowa do psychiatry za jebane 300 zł, która to wizyta na chuj mi jest potrzebna?
Ewentualnie dyski teraz tanie jak barszcz i mirabelki, to jak coś to ten tego, wicie, rozumicie

Dżizas, jak mi to nie podeszło. Kupiłem wszystkie trzy tomy, bo tak bardzo zachwalali i jakaś promocja była. Wrzuciłem na czytnik i pierwszy tom dałem radę przemęczyć. Dwa następne leżą i czekają na moją chwilę słabości. Pomysł fajny, ale masakrycznie przegadane. No ileż można.
Niestety u mnie się sprawdza, że im bardziej reklamują jakąś książkę, tym bardziej mi ona nie podchodzi.
Na szczęście maj obfity w premiery. Ćwiek, Krajewski, Ziemiański i chyba jeszcze ma być Szmidt.
Pan Lodowego Ogrodu, to top polskiej fantastyki. Szkoda tylko, że nic równie fajnego potem już Grzędowicz nie napisał.
Ostatnio przeczytałem "The radium girls" autorstwa Kate Moore - http://lubimyczytac.pl/ksiazka/4874610/ ... et-ameryki - jak gdzieś znajdziesz audiobook, to polecam.
A w sobotę odebrałem zabawną książkę, ale to nie do słuchania, bo obrazków dużo: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/4875921/ ... -egzekucji
A w sobotę odebrałem zabawną książkę, ale to nie do słuchania, bo obrazków dużo: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/4875921/ ... -egzekucji