Właśnie obejrzał-żem/polecam
Re: Właśnie obejrzał-żem/polecam
W Netflisiu chyba zawsze wrzucają na raz całe sezony. Na hbo lecą w bambuko i jadą w tygodniowych odstępach.
PS Ponoc drugi sezon Wieśmina też już jest zaklepany przez księgowych.
PS Ponoc drugi sezon Wieśmina też już jest zaklepany przez księgowych.
- Owain
- Nasz Czelnik
To fajnie.
A w drugim sezonie mogliby dodać jako bohatera He-Mana ;p

A w drugim sezonie mogliby dodać jako bohatera He-Mana ;p

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ten heman wygląda na szwarccharakter.
Sapek był kolegą mojej mamy z pracy - ale dość odległym, po prostu znali się.
- Owain
- Nasz Czelnik
O! A poznałeś go osobiście? Jak już zorganizujemy pierwszy Dzban, muszę od Ciebie wziąć autograf!

Dodano po 31 strzałach znikąd:
On działał ponoć w branży futrzarskiej?
Nie, nie poznałem go. 
Oni pracowali w zupełnie innych biurach i tylko raz ze sobą współpracowali przy jakimś kontrakcie.
Znałem większość mamy kolegów z pracy, ale tych bezpośrednich. Z paroma nawet po imieniu byłem.
Oni pracowali w Skórimpexie, to była centrala importowo-eksportowa przemysłu skórzanego, do początku lat 90 miała na to wyłączność w PL, i zajmowała się importem i eksportem obuwia, futer, i materiałów i surowców do produkcji futer i obuwia (skór, spodów do obuwia, itd.). On pewnie pracował w "futrach", a moja mama w obuwiu.
Pewnie mieli raz jakiś łączony kontrakt i wtedy współpracowali.
Po firmie chodziły plotki, że on pisze bajki. Mama myślała, że takie dla dzieci. Serio.

Oni pracowali w zupełnie innych biurach i tylko raz ze sobą współpracowali przy jakimś kontrakcie.
Znałem większość mamy kolegów z pracy, ale tych bezpośrednich. Z paroma nawet po imieniu byłem.
Oni pracowali w Skórimpexie, to była centrala importowo-eksportowa przemysłu skórzanego, do początku lat 90 miała na to wyłączność w PL, i zajmowała się importem i eksportem obuwia, futer, i materiałów i surowców do produkcji futer i obuwia (skór, spodów do obuwia, itd.). On pewnie pracował w "futrach", a moja mama w obuwiu.
Pewnie mieli raz jakiś łączony kontrakt i wtedy współpracowali.
Po firmie chodziły plotki, że on pisze bajki. Mama myślała, że takie dla dzieci. Serio.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tedy zamiast puch24 powinno być fur24.
- Owain
- Nasz Czelnik
Wiedźmin i futro... A pies trącał tego Wiedźmina!

Kurwa Owi, co z ciebie za Wiedźmin? Himen cię wziął w niewolę a potem jakiś ciapek wydymał jak burą sukę
Oby tego nie było w serialu.

- no_gravity_Carlos
a ja nie wiedzminuje, przewertowalem pare stron i moze i dobre, ale nie dla mnie; wole bitki wolowe w sosie wlasnym