Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- no_gravity_Carlos
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
wiesz co Owain, wpolczuje, bo moze nie jestem w takim stanie jak ty, ale noge mam zdretwiala od miesiaca, nie moge siedziec, chodzic, lezec bez boolu od biodra w dol; plecy mi strzelily; wg mojej teorii i praktyki lekarz to inna nazwa przedstawiciela handlowego przemyslu farmaceutycznego; takie czasy, nawet uk. ni chuka; zadnego swintstwa od nich nie wzialem i wylizuje sie moca!;)
- Owain
- Nasz Czelnik
Abyś sobie tylko kłopotu nie narobił. Znam bardzo wiele przypadków twardzieli, co chcieli przechodzić albo za namową rehabilitantów trzymać się z daleka od operacji. Na stole i tak wylądowali, ale nerw uciśnięty ponad miesiąc już się nie zregeneruje i deficyty neurologiczne zostają na zawsze.
Dodano po 1 minucie 26 strzałach znikąd:
Jak przylatujesz do PL zrób sobie rezonans za te pińcet złoty. Może jest luz, a może go ni ma.
Dodano po 1 minucie 26 strzałach znikąd:
Jak przylatujesz do PL zrób sobie rezonans za te pińcet złoty. Może jest luz, a może go ni ma.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- no_gravity_Carlos
po powrocie z pl mam (to bedzie 2 miechy od strzalu paralizujacego) miec pierwsze reha; zobaczymy czy dociagne do tego czasu; od dzisiaj lekka poprawe czuje, ale stopa niewladna i zimna
- Owain
- Nasz Czelnik
Carlos, ja nie żartuję. Żal Ci 500 zł? Bardzo dużo rozmawiam z ludźmi z mojego forum kręgosłupowego, sporo już też wiem przez te lata doświadczeń i operacji. A jak masz stopę niewładną, żaden reha Ci nie pomoże. Skłony, brzuszki, rozciąganie i ćwiczenia Ci nie pomogą. I nawet mięśnie jak u szwajcenegera nie wsadzą dysku z powrotem. Jak coś, pisz na priv. Mówię serio.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- no_gravity_Carlos
mozna te moje prywaty stad wywalic, wstawie nowe zdjecie z tomografu;) jak sie ida wyciagnac
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Karolus, wciąż masz obciążenia z Nikoniarzy, gdzie najważniejsze są płatne reklamy. Tymczasem Psioniczni to niekomercyjne forum prywat. 

- no_gravity_Carlos
jestes blisko zsynchronizowanej czestotliwosci; ciala grawitacyjne maja wplyw; no gravity
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Piszesz o swojej stopie?
- no_gravity_Carlos
ona juz zrobila pierwszy krok! jak tak dalej pojdzie to bedzie smigac jak u chuck morrisa;)
Dodano po 3 minutach 48 strzałach znikąd:
i jak tak dalej pojdzie to napisze opowiadanie w odcinkach o obrotach sfer niewiescich
Dodano po 3 minutach 48 strzałach znikąd:
i jak tak dalej pojdzie to napisze opowiadanie w odcinkach o obrotach sfer niewiescich
- no_gravity_Carlos