Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
Tu się nigga od moich policzków odstosunkuj!
To Ty S4m3ku nadstaw coś innego.
Tralala, tralala, pieszczoszki dwa...
Nie wiem czy o to chodzi, ale ja bym nie przywiązywał do IP żadnego znaczenia - wszak istnieje TOR.
Chciałbyś!cz4rnuch pisze:To Ty S4m3ku nadstaw coś innego.
Nadstawić to ja mogę Ci kieliszek, abyś coś tam np. palinkowatego polał

EDYTA:
Tatooooo..., a Chory się przezywaaaaa...!!!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie krzycz na chorego! Chcesz go dobić?!
Masz już ten mail?wpk pisze:Niebawem to zrobię, bo też się duszę, czekam tylko jeszcze na jednego maila.
Tymczasem może jednak wyjaśnimy jak to możliwe, że ip z nikoniarzy otrzymane JEDNĄ cyfrą różni się od tego na którym domena e...kon.pl stoi (web skaner tak pokazuje). Bolek w totka wygrał czy co? Bo ja nie rozumiem.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A skrzynka była czerwona.
a to się w zasadzie cieszę, że się teraz wkurwileś i odpowiedzieć raczyłeś. Nie o to chodzi jaki skrzynka kolor miała tylko kto znaczek poślinił (lub gównem posmarował)wpk pisze:A skrzynka była czerwona.
Nic, jadę dalej. Telefon mi się rozładowuje - jak się ponownie zaloguję to nie wykluczone, ze z ip nowym.
Ja się na tym nie znam, ale, zdaje się, są programy, które potrafią ukrywać albo podmieniać IP na dowolny podany. W ten sposób można chyba sfałszować post tak, by wyglądał na napisany przez konkretną osobę.
Może jakiś złośliwiec spreparował to tak, by udawało to Tomfoota i coś związanego z firmą Eltrakon. Dla speca taka manipulacja chyba nie byłaby trudna.
A cóż prostszego, jak poszczuć jedną osobę na drugą w ten sposób? Divide et impera.
Może jakiś złośliwiec spreparował to tak, by udawało to Tomfoota i coś związanego z firmą Eltrakon. Dla speca taka manipulacja chyba nie byłaby trudna.
A cóż prostszego, jak poszczuć jedną osobę na drugą w ten sposób? Divide et impera.