Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
Jako nierozumiejącemu i tępemu mógłby mi ktoś wytłumaczyć sens włamywania się na czyjeś konto na takim forum?
Znaczy powiedzmy, że trafi się w końcu i co wtedy?
Ktoś inny się zaloguje powiedzmy jako Seban albo Magda (sorry Magda, że używam jako przykład!) i co wtedy się osiąga?
To nie są jakieś automaty co to różne rzeczy po sieci robią, a generalnie wciskają szeroko rozumianą reklamę?
Znaczy powiedzmy, że trafi się w końcu i co wtedy?
Ktoś inny się zaloguje powiedzmy jako Seban albo Magda (sorry Magda, że używam jako przykład!) i co wtedy się osiąga?
To nie są jakieś automaty co to różne rzeczy po sieci robią, a generalnie wciskają szeroko rozumianą reklamę?
1) Możesz narobić syfu, poobrażać ludzi, itd.
2) Niektórzy mają uprawnienia administratora i mogą wszystko - usuwać użytkowników, zmieniać im wszystko, nawet usunąć całe forum - z takimi uprawnieniami włamywacz może wszystko
3) niektórzy mają to samo hasło do forów, poczty, banków, sieci firmowej, rozmaitych portali, chmury z danymi, itd. - jak raz się zgadnie hasło, można mieć dostęp do wszystkiego.
2) Niektórzy mają uprawnienia administratora i mogą wszystko - usuwać użytkowników, zmieniać im wszystko, nawet usunąć całe forum - z takimi uprawnieniami włamywacz może wszystko
3) niektórzy mają to samo hasło do forów, poczty, banków, sieci firmowej, rozmaitych portali, chmury z danymi, itd. - jak raz się zgadnie hasło, można mieć dostęp do wszystkiego.
To niech prezes szybko zmienia tę kozę, bo jeszcze ktoś blakusia skasuje.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Albo niech ją sprzeda Nikoniarzom.
- Gdama
- Gdriada
Wypełnioną siarką? 

Czemu nie można dać typu banana?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Przecież już go ma.
SD, domyślam się, skąd ten nawrót - to przez ten wiatr.
Od dawna wiadomo, że przy silnym wietrze wzrasta liczba samobójców.
Albo tomfutowym jadem.
SD, domyślam się, skąd ten nawrót - to przez ten wiatr.
Od dawna wiadomo, że przy silnym wietrze wzrasta liczba samobójców.
Wiatr to zaostafcie w spokoju 

Ale ten jest chyba Zachodni, a nie Północny, więc tego...
- Owain
- Nasz Czelnik
Debil po prostu ma ubaw z obsypywania mnie mailami. A że kozojebca podjął dziś ze 80 prób włamu na konto, tyleż maili musiałem usunąć. Udawało mu się to, ponieważ z chujkiem wymieniłem ze dwa maile, zna mój adres, więc przy próbie zmiany/odzyskania hasła musi podać mój mail, powiązany z kontem na forum. Wystarczyło więc, że zmieniłem sobie adres e-mail na forumie na mój inny i powiadomienia o zmianie hasła nie przychodzą, natomiast inne powiadomienia już tak, bo mam przekierowanie z owego innego konta na me główne.

Sowy nie są tym, czym się wydają...