Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Jakbym komuś dobrze życzył to napisał bym mu na messengerze co i jak z tym zdjęciem jest nie tak. No oczywiście ja jestem ślepy i nie widzę o co chodzi z tą fotą, bo od wczoraj foty robię. Dziękuję jeszcze raz. Zwłaszcza że fotkę nie ja robiłem. Jesteście najlepsi! Wójtek, Maciek ręce same się składają do oklasków.
- sorevell
A mi się wydaje, że przeciętny klient gavina ma w dupie czy na tym zdjęciu z głowy wystaje mu krzyż.
- sorevell
Łosz qrva, tempo pisania jak za starych czasów na AO.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Marcin, touche.
Sebastian, jesteś dupek.
Kurwa.
Ja wypierdalam.
Sebastian, jesteś dupek.
Kurwa.
Ja wypierdalam.
Jakbyś kiedykolwiek Puszku drogi rozwinął jakikolwiek biznes np. foto poprzez fb, zamiast tylko lamentować na swój los, to byś wiedział, że czasem warto wrzucić cokolwiek niż nic. Ale polamentuj jeszcze, i krytykuj.
- Owain
- Nasz Czelnik
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- sorevell
Tak gwoli ścisłości, to gaviś też jesteś niezły agent - zamiast grzecznie poprosić, żeby Woytek się odpierdolił od Twojego pejsa - strzelasz focha i trzeba się domyślać o co cho.
Faktycznie masz rację. Bardzo przepraszam, że tak emocjonalnie zareagowałem. Jeszcze raz bardzo uprzejmie proszę o usunięcie zdjęcia z moim wizerunkiem. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.