Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)

Post autor: wpk »

OK, drodzy zamieszani w aferę - ponieważ to ja mam "łeb z chujem zamieniony", więc co mi zależy - otwieram okno i wietrzymy:

ularsl - IP 77.112.144.191 (dane z trzech niezależnych źródeł)
PaulDrasch - IP 77.112.144.191 (dane z trzech niezależnych źródeł)
tomfoot, posty wczoraj między 13.32 a 22.40 - IP 77.112.144.191 (dane z naszego forum)

To suche fakty, znaczy, tyle wiadomo na 100%.
Wnioski i teorie spiskowe niech sobie teraz każdy sam wyciąga.

Dodano po 2 minutach 24 sekundach:
PS Tomfoot, za rękę Cię nie złapałem, więc odwołuję mój post o 100.01% pisany do Chorego.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Składam wniosek o olanie tematu (tak jak to zrobił pies tomka). Lepiej mnie pomóżcie i powiedzcie czy znacie szkiełko takie jak canon new FD 50 1.4? Naczytałem się, że dobre i tanie, ale oglądam jebej i tanio wcale nie jest. To przejściowe czy po teraz tyle stoją te dziadki?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Ale Ty jeszcze nie wytrzeźwiałeś? Czy pijesz od nowa?
tomfoot

Post autor: tomfoot »

Napisałeś to, o czym kilka godzin temu ja napisałem po info od Jacka (Paul się nie zgadzał). Wiesz też ze do obrony mam pistolet wobec dział. Web skaner mi to ip w/w aktualnie w Warszawie podaje ( ja 300 km na zachód jestem). Podobny numer dla firmy w BZ niedawno wyswietlil, a Paula wczoraj w Pinczowie lokalizował. Tyle ze to chałupnictwo. Kolega z plusa mówi, ze mogę sobie fujarą pomachać i tyle, a programu do wybrania ip w sieci szukac. No i fakt, to ja jestem pragnienie w tej sytuacji.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

wpk pisze:Ale Ty jeszcze nie wytrzeźwiałeś? Czy pijesz od nowa?
Zaszyłem się.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Pamiętaj, by mieć skalpel pod ręką.

W dobie dostępu do internetu przez sieci komórkowe mieszanie IP z lokalizacją to próba robienia czytającym papki z mózgów.
Pińczów i eltrakon? Chyba chembustera odpalę. ;)
tomfoot

Post autor: tomfoot »

wpk pisze:Pamiętaj, by mieć skalpel pod ręką.

W dobie dostępu do internetu przez sieci komórkowe mieszanie IP z lokalizacją to próba robienia czytającym papki z mózgów.
Pińczów i eltrakon? Chyba chembustera odpalę. ;)
Ile lat w tym siedzisz? 20? Ja jestem laikiem. Dlatego wczoraj i dziś uporczywie się domagałem wiedzy. Gdyby nie Jacek to w ogóle w dupie bym został. Jak to wszystko proste niczym budowa cepa, to dlaczego kawy na ławę nie walisz od razu tylko w ping ponga pogrywasz?
Pińczów bliżej Ciebie niż mnie chyba. Nie wiem, nie byłem w Pińczowie.
Dobra i tak szans na wygraną nie mam. W sumie jak mnie tu nie było tak i mnie nie będzie. To był ostatni raz (Anita po tantiemy).
I do Pucha, Czarnucha tudzież innych Was najmniejszego nic nie mam. Postaram się na żółtym nie drwić bez sensu.
Sebastiana za leminga typowego uważam, co znanym faktem i bez związku jest.
O Tobie Wojtek zdania nie mam. Tzn. miałem przez zdjęcia wyrobione pełne pokory mniemanie, ale szczerze powiem ze nie wiem czy Ty jedna twarz masz. Chciałbym przez pryzmat Ojca na Ciebie patrzeć więc niech tak zostanie (nie o Boga Ojca bynajmniej mnie chodzi).
Nara.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

cz4rnuch pisze:Składam wniosek o olanie tematu (tak jak to zrobił pies tomka). Lepiej mnie pomóżcie i powiedzcie czy znacie szkiełko takie jak canon new FD 50 1.4? Naczytałem się, że dobre i tanie, ale oglądam jebej i tanio wcale nie jest. To przejściowe czy po teraz tyle stoją te dziadki?
znaczy takie? sobie. normalne szkło. a czy tanio? może jak kupowałem dziesięć lat temu nazad.

Obrazek

Obrazek
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
puch24

Post autor: puch24 »

O ile wiem, FDn 1,4/50 jest ceniony jako jeden z najlepszych takich obiektywów owych czasów. Na Allegro bywa, ale taniutki nie jest.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

odnoszę wrażenie, że FD 50 mm f/1,4 S.S.C był jednak lepszy od nFD. ale to może tylko takie wrażenie?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
ODPOWIEDZ