Alkohole i fenole

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Alkohole i fenole

Post autor: wpk »

A siostra nie może?
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Dzieli nas łącznie prawie 200 kilosów krajowej 7ki (w remoncie), odcinków leśnych, podstępnych szutrów i przejazdów kolejowych. Do tego cholerna Orneta oraz domofon.
Ligo

Post autor: Ligo »

A nie można przez Trąbki?
I wejść oknem?
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Przez okno do niewiasty, w dodatku spokrewnionej? Do czego tym mnie Ligu namawiasz?
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

cz4rnuch pisze:Nie, zastanawiam się czy z gradientem mi do twarzy. Wpisujcie co sądzicie.
nie sądzę. powiedział sędzia wyjeżdżając na wakacje.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Chory

Post autor: Chory »

W restawrancie poslie abieda poprosiłem o kawę i brandy, brandy nie mieli, mieli Johny Walkera. Myślę sobie, na bezrybiu i rak ryba... Tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że whisky to ścierwowaty i cuchnący szmatami bimber. Kiedyś dostałem butlę Dalwinnie, i nawet było to zjadliwe, ale ten Jasio to brak mi słów...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Skoro brandy nie mieli, to co to za riestoran? Gdzieś Ty trafił?
Chory

Post autor: Chory »

Felixstowe. Dziś byłem w innym przybytku żywieniowym. Nie mieli ani ale, ani nawet bittera, więc musiałem pragnienie gasić Stellą, do tego lodowatą. Czekając (szybko się uwineli, mocne mikrofale mają) na grilowane coś pokryte serem i podobno bekonem, obserwowałem dziewoję za kontuarem. Przetarłwszy scierką taką rurkę w maszynie do kawy, co się nią mleko spienia, kontunuowała przecieranie innych elemntów wyposażenia baru, blatów, drzwiczek. Po zrobieniu następnej kawy tą samą ścierką powtarzała rytuał...
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

kiedyś od pacjętki dostałem flakon balantajnsa. szczerze to brzozowa przy tym zasługuje na dopisek V.S.O.P.

ale tullamore dew to bym nie pogardził już. wiadomo, co zdrój, to zdrój.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Pojawił się w sprzedaży Heineken 3-procentowy (dokładnie 3,3%). Czekałem na nieco słabsze piwo, bo lubię pić dużo, a niekoniecznie się nagrzmocić. Zwłaszcza jak siedzi się przy grze czy grillu więcej niż kilka godzin ;) :D Niestety jednak nie jest on już tak smaczny i choć nie jest paskudny jak piwa półprocentowe, to czuć jednak.. hmm... Delikatną słodycz? No nie wiem, dziś na wieczór mam dwie buteleczki, to jeszcze posmakuję. Ale granica 4% wydaje się najniższą, by zachować jaki taki smak.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ