Rowerowe dyr-dymały
- von Boroszlo
Re: Rowerowe dyr-dymały
A na czym te mapy oglądacie?
Bo mój rower jakiś bidny i nie ma wbudowanego monitora... Przyczepiacie jakiś gps do kierownicy?
Bo mój rower jakiś bidny i nie ma wbudowanego monitora... Przyczepiacie jakiś gps do kierownicy?
Gundrum von Grynberg
Tak, ja mam Garminy Edge. Typowo rowerowe. Można jednak dowolnego Garmina mniej lub bardziej udanie zamocować do kierownicy. Są nawet uchwyty pozwalające zamocować zegarek i to nawet bez demontażu paska.von Boroszlo pisze: ↑12 maja 2021, 11:31 A na czym te mapy oglądacie?
gpxy można konwertować we wszystkie strony
A to prawda, plik GPX można nawet Excelem otworzyć.
Konwersji można dokonać np. na tej stronie.
https://www.gpsvisualizer.com/
Konwersji można dokonać np. na tej stronie.
https://www.gpsvisualizer.com/
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A te ślady popularności nie ścierają się tymi ścierkami biegowymi, gdy się już ktoś z nimi dobrze zapozna?
- Owain
- Nasz Czelnik
Dziękuję Tomku, ale dla mnie jeszcze za wcześnie, na razie muszę popróbować na cudzesach, czy w ogóle mogę 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- cichykot
- Tamarukam
mogą pewnie, że tak- często ścieżki są dla jednych i drugich.
no ale tam podobno jest jakiś mądry algorytm i dobiera to dobrze.
tzn, tam gdzie dla biegaczy, możesz nie przejechać na rowerze, ale odwrotnie na pewno.
niemniej ja zanim sprzedałem feniksa uzywałem tu na obczyźnie i zajebiscie to działało na bieganiu.
wynajdywało naprawdę takie ścieżki, iż w życiu bym nie wpadł, że tamtędy można biegać.
- von Boroszlo
Wyobraźnia podpowiada na przykład ścieżkę po powierzchni nad Eurotunelem.
Gundrum von Grynberg
może na singlusiu? wpadaj pan!Owain pisze:Dziękuję Tomku, ale dla mnie jeszcze za wcześnie, na razie muszę popróbować na cudzesach, czy w ogóle mogę

- von Boroszlo
Mój trzylatek dzisiaj nauczył się jeździć rowerem. Od studiów tyle nie przebiegłem. Padam.
Gundrum von Grynberg