Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
I oni wszyscy, 13 października, qrwa...
Ja nie oglądam. Niestety, trochę słucham radia i niestety oglądam też grupy polityczne na FB. Psuje to nerwy.
Kiedyś rozmawiałem z kumplem, i mówię, że może lepiej w ogóle nie oglądać i nie słuchać, a on na to, że lepiej jednak oglądać, żeby wiedzieć, kiedy trzeba zacząć kupować cukier.
Kiedyś rozmawiałem z kumplem, i mówię, że może lepiej w ogóle nie oglądać i nie słuchać, a on na to, że lepiej jednak oglądać, żeby wiedzieć, kiedy trzeba zacząć kupować cukier.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Mieszko Pusty i Bona Cukrowa znów na tronach Rzeczy Pospolitej - do spółki z Jezusem i Maryją?
- Owain
- Nasz Czelnik
Założyłbym osobny temat, ale znów będą obśmiechujki. Ktoś używa maski antysmogowej? Zdyboo? Jak jarałem cygary to w sumie miałem w dupie, ale że teraz rzuciłem i łażę codziennie kilka km to mi zaczyna doskwierać smród a tylko paczeć jak nasi wąsacze podkarpaccy zaczną palić PETami. Ktoś, coś? RZmask, RwB, Dragon? Jest sens za maskę 300 zł dawać? :>
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Nie używam bo ja się duszę w zwykłej kominiarce, ale się znam.
Kup połmaskę z węglem aktywnym.
sklep.citymask.eu i maska Czarna R2. Za 23 zeta od producenta. Taka półmaska jest liczona zwykle na 8h pracy, zatem kup sobie stosowną ilość. Przy zwykłym używaniu może wystarczyć na dłużej.
To jest polski producent robiący maski w Polsce, nie ściąga ich z Chin. Mają własny lab testowy i oczywiście mają certyfikaty z jednostki notyfikowanej. Miałem okazję używać ich masek przy malowaniu i są naprawdę ok. Nie smierdzą jak czasem te z Chin, że się można porzygać zaraz po założeniu.
Kup połmaskę z węglem aktywnym.
sklep.citymask.eu i maska Czarna R2. Za 23 zeta od producenta. Taka półmaska jest liczona zwykle na 8h pracy, zatem kup sobie stosowną ilość. Przy zwykłym używaniu może wystarczyć na dłużej.
To jest polski producent robiący maski w Polsce, nie ściąga ich z Chin. Mają własny lab testowy i oczywiście mają certyfikaty z jednostki notyfikowanej. Miałem okazję używać ich masek przy malowaniu i są naprawdę ok. Nie smierdzą jak czasem te z Chin, że się można porzygać zaraz po założeniu.
- Owain
- Nasz Czelnik
Dzięki. Uuu, to współczuję jazdy za autkiem na bajku. A do malowania mam takom fantastycznom M3 z wymiennymi filtrami, rewelka 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
We Wrocławiu większość kierowców jeździ jak fajtłapy i nie ma problemów z wyprzedzaniem. Choć czasem jest strach, bo nie wiadomo co taka fajtłapa odwinie. Zimową trasę do fabryki mam w pewnym oddaleniu od jezdni.
- sorevell
Ojcu kupiłem w zeszłym roku RZmask do biegania i nie słyszałem narzekań.
Jestem fanem Richarda Wenrwortha, poszukaj w necie jego zdjęć, rzeźby tyż robi fajne.no_gravity_Carlos pisze: ↑24 wrz 2019, 20:30 bardzo ladnie Gdama:)
ja nie moglem sie powstrzymac przed angielska mysla konstrukcyjna i postanowilem ja na szybko zarejestrowac do pozniejszych przemyslen:
![]()
Bogdan, Ty Żyjesz! 
Dodano po 2 minutach 8 strzałach znikąd:
Politycy na Marsa w rakiecie bez tlenu.

Dodano po 2 minutach 8 strzałach znikąd:
Nie, nie, nie kiedy już wprost mówią, tylko samemu trzeba dojść do wniosku, że już pora, na podstawie innych informacji.Jaack pisze: ↑26 wrz 2019, 13:03Kiedy mowia zeby kupowac cukier i tak jest juz zbyt pozno...puch24 pisze: ↑25 wrz 2019, 22:22 Ja nie oglądam. Niestety, trochę słucham radia i niestety oglądam też grupy polityczne na FB. Psuje to nerwy.
Kiedyś rozmawiałem z kumplem, i mówię, że może lepiej w ogóle nie oglądać i nie słuchać, a on na to, że lepiej jednak oglądać, żeby wiedzieć, kiedy trzeba zacząć kupować cukier.![]()
Zycie bez polityki to lepsze zyciePolitycy na Madagaskar
![]()
Politycy na Marsa w rakiecie bez tlenu.