Rowerowe dyr-dymały
Re: Rowerowe dyr-dymały
Dupę trzeba ubić, możesz też zakupić spodenki z pampersem. Tyle, że pampers nie jest od komfortu, a od tego, żeby sobie dupy nie odparzyć. Początkowo jest mięciutko, ale pampers szybko się ubija i choć nadal chroni przed odparzeniem, to już na komfort nie wpływa tak bardzo. Oczywiście jest też droga szukania siodła, ale tu najlepiej wybrać się gdzieś, gdzie pomierzą rozstaw guzów kulszowych co przynajmniej z grubsza określi szerokość siodła.
Dla mnie jazda po śladzie, bez podkładu mapowego to tylko w okolicach, które jako tako znam. Poza nimi nie lubię, bo więcej pilnowania trasy i zastanawiania się na rozstajach niż jazdy jako takiej. Mój kumpel od łażenia po górach jest wręcz fanatykiem mapy.cz. Ma tam konto założone jeszcze przez VPN, jak ludzie spoza Czech nie mogli się tam oficjalnie rejestrować. Wczoraj zauważyłem, że mają już nawet tłumaczenie na polski i poprawiła im się wiarygodność profilu wysokości.
Dla mnie jazda po śladzie, bez podkładu mapowego to tylko w okolicach, które jako tako znam. Poza nimi nie lubię, bo więcej pilnowania trasy i zastanawiania się na rozstajach niż jazdy jako takiej. Mój kumpel od łażenia po górach jest wręcz fanatykiem mapy.cz. Ma tam konto założone jeszcze przez VPN, jak ludzie spoza Czech nie mogli się tam oficjalnie rejestrować. Wczoraj zauważyłem, że mają już nawet tłumaczenie na polski i poprawiła im się wiarygodność profilu wysokości.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jakiś pęknięty ten zegarek... Upadłeś?
To może być sprawka Hektora, rezydenta.
Musisz być dla niego mniej obcesowy.
- von Boroszlo
Mapy.cz są super. Mają dobre pokrycie szlaków a nawet nieoznakowanych ścieżek w większej części Europy. Miejscami, głównie w Czechach i Słowacji mają oznaczone ujęcia wody co przy łażeniu z namiotem jest nieocenione.
Gundrum von Grynberg
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Łańcuch 11 rzędowy to taka bransoleta bardziej.
- no_gravity_Carlos
ja to nie lubie spiny…
ps Intymne podziekowania dla Woyciecha, z ktorym byla uciecha:)
ps Intymne podziekowania dla Woyciecha, z ktorym byla uciecha:)
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wilgotne dla Karlosa, z którym modelka bosa.
- no_gravity_Carlos
przechodzila mu kolo nosa
Fajne to nowe ceny, takie nie za niskie. Na początku listopada za HG701 XT/Ultegra płaciłem 105 zeta.
Dodano po 5 minutach 35 strzałach znikąd:
Zresztą jeszcze sprawdziłem i ta niby promka to tak ściemą coś zalatuje. W tym sklepie regularna cena HG701 to 117 zeta, a tu niby przecena HG601 ze 119 na 89.