Alkohole i fenole
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Alkohole i fenole
Po nich Rocco jakiś taki niewyraźny, ale ja mam na szczęście daleko.
Rokuś taki niewyraźny po kapce sera. Przy jego trufelce to musiało być przeżycie jak po koksie na lsd.
- danz1ger
QRWAAAAAA nr3. zasilacz przyszedł dzisiaj ale wkurw taki, że bym kogoś odstrzelił. zamiast oryginalnego jakieś chińskie gówno. napisałem emailaa właściwie ze trzy bo wydawało mi się, że czegoś nie chciały odjechać. nawet jakby nie mieli oryginalnego to ten przysłany o DUPĘ potłuc, bo nie da się zmienić polaryzacji wtyczki: końcówki nie da rady wetknąć po obróceniu o 180 stopni bolce są różnej średnicy. KUURWAAAA JEGO NAĆ.
Shoot First, Ask Questions Later.
No, wiesz, za TAKIE pieniądze to rzeczywiście granda na maksa.
Co prawda teraz wszystkie zasilacze są chińskie, ale jakbyś przejrzał Allegro to prawie na pewno byś coś znalazł odpowiedniego.
Co prawda teraz wszystkie zasilacze są chińskie, ale jakbyś przejrzał Allegro to prawie na pewno byś coś znalazł odpowiedniego.
- danz1ger
tylko po kiego grzyba mają na stronie oryginał i na karteczce wewnątrz opakowania żadnej wzmianki, że wysyłają jakiś chiński ekwiwalent. jak byk na niej stoi, że w środku jest oryginał. ciągle mam nadzieję, że jakiś żabojad się pomylił. ten computer world to firma francuska albo jakaś filia we Francy.
Dodano po 2 minutach 3 strzałach znikąd:
nigdy więcej nie zamówię czegokolwiek jak nie ma opcji zapłaty przy odbiorze.
Dodano po 2 minutach 3 strzałach znikąd:
nigdy więcej nie zamówię czegokolwiek jak nie ma opcji zapłaty przy odbiorze.
Shoot First, Ask Questions Later.
I słusznie. Mój ojciec pszczoły ( w sensie królowe) zawsze bierze za pobraniem. I zawsze dostaje królowe a nie jakieś chuj wie co.
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tyle, co ul.
Ojciec nieznany. Jak to w życiu.vid3 pisze:A ile waży ojciec pszczoły?
najlepsza jest rakija z węgrami, rumunami co ją z domu jak byli na urlopie przywieźli i do tego ganja z christianii
no jeszcze niezly hardcore to vino "christine" z poznaniakani z całą możliwą i niemożliwą zawartością tablicy mendelejewa i z jednej szklanki
fszystko żeby było oszczędniej

no jeszcze niezly hardcore to vino "christine" z poznaniakani z całą możliwą i niemożliwą zawartością tablicy mendelejewa i z jednej szklanki
fszystko żeby było oszczędniej