podpadłem? powiem Ci tak, jak miałem 17 lat to się prałem ze skinami, a teraz sam jestem skinem.
a z chorym psem to ściema. byłem wczoraj u weta i Ciebie tam nie było, a gdybyś miał faktycznie niezdrowego psa. to chyba byłbyś tam też. ha!
rbit9n pisze:
podpadłem? powiem Ci tak, jak miałem 17 lat to się prałem ze skinami, a teraz sam jestem skinem.
No cóż, powiem Ci, że ja mam poglądy wręcz naprzeciwpołożne:) Ale że na forum o polityce nie gadamy, to światopogląd pewnie też pod to podpada:) Ale ja jestem bardzo liberalny i wyrozumiały, np. mąż jednej z przyjaciółek mojej żony jest fanem Legii Warszawa i chodzi w koszulkach "patriotycznych" a się lubimy i nie bijemy;)
rbit9n pisze:
No cóż, powiem Ci, że ja mam poglądy wręcz naprzeciwpołożne:) Ale że na forum o polityce nie gadamy, to światopogląd pewnie też pod to podpada:) Ale ja jestem bardzo liberalny i wyrozumiały, np. mąż jednej z przyjaciółek mojej żony jest fanem Legii Warszawa i chodzi w koszulkach "patriotycznych" a się lubimy i nie bijemy;)
ps. cos robie zle, widoczny jest link ale nie video. Przypuszczam, ze post z muzyka filmowa zostal poprawiony przez modera. Prosze o info na PW, dziekuje
Pewnie nie wszyscy znają, ale to ścisła czołówka światowa z gatunku muzyki ciężkiej.
Nagrody, nominacja do Grammy i takie tam. Wybrałem wyjątkowo delikatny kawałek z uwagi na forumowe, wysublimowane uszy.