Wieczór z piosenką ; )

o kulturze i sztuce innej niż fotograficzna
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Wieczór z piosenką ; )

Post autor: Owain »

rbit9n pisze:

biała flaga czarne pasy
republika to kutasy
Tym podpadłeś;)

A ja niekoncertowy strasznie;) Jedyny, na który bym się jeszcze wybrał, to Nicka Cave'a:)

A jutro wypada mi wieczór opieki nad chorym psem, bo żona jedzie z szefem na delegację. Więc wiesz;)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

podpadłem? powiem Ci tak, jak miałem 17 lat to się prałem ze skinami, a teraz sam jestem skinem.
a z chorym psem to ściema. byłem wczoraj u weta i Ciebie tam nie było, a gdybyś miał faktycznie niezdrowego psa. to chyba byłbyś tam też. ha!

nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

rbit9n pisze: podpadłem? powiem Ci tak, jak miałem 17 lat to się prałem ze skinami, a teraz sam jestem skinem.
No cóż, powiem Ci, że ja mam poglądy wręcz naprzeciwpołożne:) Ale że na forum o polityce nie gadamy, to światopogląd pewnie też pod to podpada:) Ale ja jestem bardzo liberalny i wyrozumiały, np. mąż jednej z przyjaciółek mojej żony jest fanem Legii Warszawa i chodzi w koszulkach "patriotycznych" a się lubimy i nie bijemy;)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Liberał i rasista nielubiący czarnoskórych forumowiczów w jednym. Ciekawe połączenie.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

Owain pisze:
rbit9n pisze: podpadłem? powiem Ci tak, jak miałem 17 lat to się prałem ze skinami, a teraz sam jestem skinem.
No cóż, powiem Ci, że ja mam poglądy wręcz naprzeciwpołożne:) Ale że na forum o polityce nie gadamy, to światopogląd pewnie też pod to podpada:) Ale ja jestem bardzo liberalny i wyrozumiały, np. mąż jednej z przyjaciółek mojej żony jest fanem Legii Warszawa i chodzi w koszulkach "patriotycznych" a się lubimy i nie bijemy;)
nie o to mnie właściwie szło, ale niech tam.

i na koniec:

nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
puch24

Post autor: puch24 »

samek

Post autor: samek »

Czołem dziadki! Co smucicie?

trumil9

Post autor: trumil9 »

Dzisiaj rocznica smierci Lennon'a

ps. cos robie zle, widoczny jest link ale nie video. Przypuszczam, ze post z muzyka filmowa zostal poprawiony przez modera. Prosze o info na PW, dziekuje
Ligo

Post autor: Ligo »

Pewnie nie wszyscy znają, ale to ścisła czołówka światowa z gatunku muzyki ciężkiej.
Nagrody, nominacja do Grammy i takie tam. Wybrałem wyjątkowo delikatny kawałek z uwagi na forumowe, wysublimowane uszy.;-)

trumil9

Post autor: trumil9 »

ODPOWIEDZ