Nigdy nie sprawdzałem, ile ma sunstarsów, ale ciekawe zagadnienie.
Wołacz. O!
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Wołacz. O!
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A przecież już dawno nakazałem Ci robić akty.
- Owain
- Nasz Czelnik
Niestety nie dostałem się na aplikację notarialną, bo wówczas było 55 chętnych na dwa miejsca wolne, z czego na jedno dostał się syn szefowej Rady Notarialnej w Rz. Dobrze, że mój kolega, to mam akty teraz dużo taniej.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Dzięki Sebastian.
Robson ma 10 ale dwa razy intensywniejsze, bo się nakładają niż jakby miał np. 18.
Swoją drogą jakbym nie był elektronikiem albo lepiej się przyłożył do optyki na laborkach z fizy, to może bym wiedział/pamiętał, że przy dyfrakcji światło się ugina w dwie strony. Nie potraktowałem otworu przysłony jako otworu, a jako krawędź.
Robson ma 10 ale dwa razy intensywniejsze, bo się nakładają niż jakby miał np. 18.
Swoją drogą jakbym nie był elektronikiem albo lepiej się przyłożył do optyki na laborkach z fizy, to może bym wiedział/pamiętał, że przy dyfrakcji światło się ugina w dwie strony. Nie potraktowałem otworu przysłony jako otworu, a jako krawędź.
- danz1ger
Wczoraj walczyłem chyba z godzinę z założeniem filmu na szpulę koreksu (chyba Paterson, kupiony jeszcze w usa) i nie dałem rady. Nośnik Kodaka 120 jest taki cienki, że na ślepo, z rękami w namiocie i z takim rozstawieniem szpuli nie da rady. W końcu pogasiłem wszystkie światła i wyciągnąłem Patersona i włożyłem Keisera. Szpule onego mają szerokie skrzydełka na początku spirali i włożenie filmu zabiera minutę. Po wywołaniu film był suchy po paru godzinach i zabrałem się do skanowania. Rezultaty nie bardzo mi się podobały, poza tym pliki miały trochę ponad 25 mb. Image Shack takich nie łyka, nerw mię targnął i posłałem wszystko do Valhalli. Dzisiaj, jak wrócę do chaty, siądę i na spokojnie poskanuję to jeszcze raz.
Shoot First, Ask Questions Later.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nerwus.
- danz1ger
I tak dobrze, że opanowałem się i nie wypier...przyłem tego filmu z namiotu. A koreksu przez okno.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Za to Ci chwała.
- danz1ger
Na co mi sława, na co mi chwała, jak mi ta franca zdrowie zabrała. 

- wpk
- wpkx
- Kontakt: