najpierw buzi, potem dupci i czekoladki, co jeszcze?;)gavin pisze:No to buzi?
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- no_gravity_Carlos
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- no_gravity_Carlos
heh, sam jezdes kapista.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- Owain
- Nasz Czelnik
Ja żech wiedzioł, że łone się kochajo!

Sowy nie są tym, czym się wydają...
A te diabelskie widły to co?
- Owain
- Nasz Czelnik
To nasze logo, "psi" tylko odwrócone. Oczu nie ma? 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- danz1ger
siur, że tak. syrena to było cudo, nie.
Shoot First, Ask Questions Later.
Syrena to Syrena, nie mówiliśmy o niej. Wiadomo, że została zbudowana z czego się dało i jak się dało. I miała być konstrukcją tymczasową, produkowaną raptem przez 2-3 lata, i zastąpiona o wiele lepszymi pojazdami - co niestety się nie wydarzyło. Syrena była jedną z najtrwalszych prowizorek w motoryzacji, bo z 2 lat zrobiło się 25.
Te rozbuchane kapietalistyczne hamerykanskie potwory z przełomu lat 50 i 60 napełniają mnie obrzydzeniem tym swoim barokiem.
No po prostu nie podobają mi się. Ale jeszcze te z samego przełomu 50/60 ujdą. O wiele brzydsze są te wcześniejsze, z lat 50, i późniejsze, z lat 60, także z 70, a późne 70 i 80 to już w ogóle dno totalne (te takie kanciaki, zwłaszcza przednionapędowe) - choć może nie wszystkie.
Oczywiście są wyjątki, np. dość podoba mi się wizualnie Chevrolet Corvair (zwłaszcza te pierwsze), mimo ataku, jaki przypuścił na nie Ralph Nader, piękny był pierwszy Ford Mustang, i generalnie podobała mi się stylizacja większości Chryslerów.
Te rozbuchane kapietalistyczne hamerykanskie potwory z przełomu lat 50 i 60 napełniają mnie obrzydzeniem tym swoim barokiem.
No po prostu nie podobają mi się. Ale jeszcze te z samego przełomu 50/60 ujdą. O wiele brzydsze są te wcześniejsze, z lat 50, i późniejsze, z lat 60, także z 70, a późne 70 i 80 to już w ogóle dno totalne (te takie kanciaki, zwłaszcza przednionapędowe) - choć może nie wszystkie.
Oczywiście są wyjątki, np. dość podoba mi się wizualnie Chevrolet Corvair (zwłaszcza te pierwsze), mimo ataku, jaki przypuścił na nie Ralph Nader, piękny był pierwszy Ford Mustang, i generalnie podobała mi się stylizacja większości Chryslerów.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Niepokoję się o Prezesa. Zbił żonę za niesmacznego wołu... i ucichł.