chcesz w ryło?Owain pisze:Przecież to gavin i puch!
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- vid3
- Kontakt:
- Owain
- Nasz Czelnik
- no_gravity_Carlos
tak nalezy wlasnie rozpoczynac kazdy dzien, od mycia szyb, a jak nie dadza sie umyc to wyciagac z ram; swiezy powiew orzezwi
Hm, Iberia się wypięła na mój wnioseczek o odszkodowanie. Teraz czytam, że robią tak w 96% przypadków i w światowym rankingu ulegli tylko jakimś liniom z Tunezji, które mają 100% odmów. Znaczy to tylko jedno, że przeciwnik godny ciornego.
- poor
- Rich poor
Właśnie zaczął się sezon grzewczy 2019 i wreszcie jest czym oddychać.
W ubiegłych latach po 5cio minutowym spacerze na gumnie śmierdziałem jak wędzonka.
Ten smród przenikał nawet do domu przez okna, dopóki nie wyregulowałem docisku wszystkich skrzydeł.
Jak można było spodziewać się, nie wzięło się wcale z troski mieszkańców mojego sioła o środowisko.
https://poranny.pl/smogobus-jezdzi-po-b ... 9-14528795
Właśnie mieszkam w tej feralnej okolicy Raginisa. Ten smogobus widziałem już parokrotnie jak przejezdzał po mojej ulicy.
Okazuje że, wszyscy doskonale wiedzieli który z somsiadów najbardziej smrodzi w okolicy.
Na pohybel hujom
W ubiegłych latach po 5cio minutowym spacerze na gumnie śmierdziałem jak wędzonka.
Ten smród przenikał nawet do domu przez okna, dopóki nie wyregulowałem docisku wszystkich skrzydeł.
Jak można było spodziewać się, nie wzięło się wcale z troski mieszkańców mojego sioła o środowisko.
https://poranny.pl/smogobus-jezdzi-po-b ... 9-14528795
Właśnie mieszkam w tej feralnej okolicy Raginisa. Ten smogobus widziałem już parokrotnie jak przejezdzał po mojej ulicy.
Okazuje że, wszyscy doskonale wiedzieli który z somsiadów najbardziej smrodzi w okolicy.
Na pohybel hujom

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Macie wóz pelengacyjny?
- Towarzyszu pułkowniku, pozwólcie zameldować: J-23 znowu smoguje!
- Towarzyszu pułkowniku, pozwólcie zameldować: J-23 znowu smoguje!
Jak trzeba bendzie kupimy i pelengacyjny, chociaż nie narzekam odkąd mam antenę Telmora.
Żaden J-23... kurva Zdzisiek smoguje.

Żaden J-23... kurva Zdzisiek smoguje.