Ty to masz.. Jak nie z samolotu w stodołę sołtysa, to autem w krzaki. Jak nie autem w krzaki, to w bagno po szyję...Methanoia pisze:wpieprzyłam się w galaretę bo się cała tafla pode mną załamała
Zwolnij trochę.

Ty to masz.. Jak nie z samolotu w stodołę sołtysa, to autem w krzaki. Jak nie autem w krzaki, to w bagno po szyję...Methanoia pisze:wpieprzyłam się w galaretę bo się cała tafla pode mną załamała
WkółkoMacieju, ale to dotyczy wielu hobby - fotografowania oczywiście takżepuch24 pisze:No właśnie o tym mówię, że niezbędna jest ogromna siła autosugestii, żeby to uzasadnić...
Jeśli mam rację to Ty urodziłeś się pozbawiony ducha Adama czyli informacji o tym kim jest miłość. To Tobie trzeba dostarczać miłość bo jesteś egoistą jak kobieta a nie narcyzem jak mężczyzna.Owain pisze:Cały ten elaborat pachnie mi damskim szowinizmem podszytym łkaniem skrzywdzonej przez mężczyzn dziewczyny. Aby nie było, znam podobne łkania niby zranionych facetów, jakie to kobiety złe (sam taki byłem ze 15 lat temu;p)
Ja uważam, że różnice między kobietami i mężczyznami to różnice iluzoryczne, sztuczne, nieistniejące![]()
No dobra, coś tam inaczej i gdzie indziej się majta, jakieś hormonalne insze tory i inne zabawki kręcą, ale generalnie ta wojna marsa z wenus to wydumana jest. Moja żona jest moim najlepszym kumplem.