Stream of consciousness

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Stream of consciousness

Post autor: Owain »

A jak spojrzę na Twój avatar niestety nie jestem w stanie rozróżnić płci, zaś co do poziomu logiki, czy kobieta z klockiem, czy samiec z bananem - to nie wiem...
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Pomogę:

Obrazek
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Faktycznie. MALEgo masz tego banana :D Mój pieniek jest większy! :P
Ligo

Post autor: Ligo »

Zaraz zjadę... :D

Nie zadzierać z Methanoią! :mrgreen:
cz4rnuch

Na zdjęciu mój bananek nie załapał się w całości, błąd przy kadrowaniu. Poza tym u mnie na drzewie kobiety bardziej jarają się policzkami. Taki fetysz. Co się zaś tyczy dużych pieńków to nie takie rzeczy widziałem w Tajlandii ;)
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

cz4rnuch pisze: Co się zaś tyczy dużych pieńków to nie takie rzeczy widziałem w Tajlandii ;)
Ach, czyli interesują Cię bardziej pieńki :D Warto wiedzieć :D
Metanoia

Post autor: Metanoia »

To jest dosyć śmieszne bo czym innym jest samiec i samica w funkcji rozrodczo-społeczno-kulturowej a czym innym kobieta i mężczyzna w akcie stwórczym wszechświata.

Jak zajrzycie do Starego Testamentu to tam jest napisane, że "oddzielił światłość od ciemności" )Rdz 1, 3-4).
Ale na ki dzyndzel mu była ciemność?
I skąd ją wziął? Wyjął z kieszeni? Przyniósł ze sobą, skąd, ze światłości skoro sam jest światłością?
To bez sensu...

Ale wytłumaczenie spoczywa w fizyce a dokładnie w sposobie narodzin supernowych i powstawania czarnych dziur.
Rzeczywistość poprzez spin wpada w rotację i polaryzuje się na istnienie i nieistnienie. Bo nie ma czarnego światła więc jest światło i pustka po świetle.
I to jest właśnie mężczyzna i kobieta.
Pierwotny podział całości wszechświata na 0 i 1.
Bo przecież ten NicCoś, z którego wypadł nasz świat to nie jest Chaos ale niezwykle uporządkowana rzeczywistość o gęstości Plancka, same jedyneczki jedna koło drugiej jak sardynki i jak skrócimy zera to Stwórca=1
To po prostu Kwantowa Informacja.
Prawda, Energia, Światłość=Miłość

Tak jak to kim jest wąż kuszący Ewę i kim tak naprawdę jest biblijna Ewa?
Przecież ten wąż to DNA, objawienie było prawdziwe ale jak ktoś 5000 lat temu mógł widząc w głowie coś co się ciągnie i ciągnie i skręca miał wiedzieć, że to łańcuch DNA.
Widział węża i powiedział, że to był wąż.
Albo te bajki, że diabeł to anioł, który się zbuntował.
Jest Odwrócony, czyli przeciwnie spolaryzowany, znów redukcja abstrakcji objawienia do rzeczywistości obrazowej danej epoki i wynik odwrócony czyli zbuntowany.

Ja chyba na to swoje pierdaczenie założę jakiś wątek, w którym postaram się wytłumaczyć to czego większość nie rozumie.
cz4rnuch

Owain pisze:Ach, czyli interesują Cię bardziej pieńki :D Warto wiedzieć :D
Po prostu było tam sporo takich kobiet z pieńkami. Nie wiem czy warto polecić, ale jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na ping ponga do dzielnicy Patpong, np do uroczej knajpki o wprowadzającej nieco w błąd nazwie "Super Pussy". Zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć.

PS Żeby nie było, NIE JA tam występuję.
Methanoia pisze:...Ja chyba na to swoje pierdaczenie założę jakiś wątek, w którym postaram się wytłumaczyć to czego większość nie rozumie.
Popieram, ale i bez tego dobrze Ci idzie :)
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

@methanoia:
Czyli ja się oceniam tak pomiędzy. Na 0,5. Litra.

Wątek załóż, ale nie licz, że kogoś przekonasz :D

@cz4rnuszku:

Jestem zbyt zniewieściały na takie atrakcje :D
cz4rnuch

Owain pisze:...Jestem zbyt zniewieściały...
To może jako gwiazda wieczoru?
ODPOWIEDZ