Ot, zagwozdkę ma teraz. Bo ja memłam w aparacie na czarno i biało, i tylko jeśli mnie coś najdzie, sporadycznie raczej, to se w komputrze coś na kolor przerabiam. Pragnę uprzedzić, że balans bieli to dla mnie temat grząski.
Chory je de best - unofficial gallery
Re: Chory je de best - unofficial gallery
Jasna rzecz jasna dziękuję pochlebcom.
Ot, zagwozdkę ma teraz. Bo ja memłam w aparacie na czarno i biało, i tylko jeśli mnie coś najdzie, sporadycznie raczej, to se w komputrze coś na kolor przerabiam. Pragnę uprzedzić, że balans bieli to dla mnie temat grząski.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dla mnie zła podstawa do analiz - ten kadr mi nic nie robi...
A co Towarzystwo na to?
A co Towarzystwo na to?
Kwadrat od dołu.wpk pisze:...A co Towarzystwo na to?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Aaa...wpk pisze:Eee...
Dobrze upatrzone zjawisko, ale nie zabanglało to na zdjęciu. Miszmasz plam, kontrastów, różnych faktur, przez to chaos.
Pierw żem Miszcz, a tera "kadr mi nic nie robi...", "kwadrat od dołu"?! Skrzydła mnie podcinać? Zdrada! Podstęp! Targowica!
Tak na poważnie, to kadr ten chodzi za mną od lat, jakoś nie mogłem go rozgryźć (kwadrat też próbowałem), i tak mnie naszło w środku nocy. Tu się jednak krygować nie zamierzam, bo choć obróbka niefortunna być może, lewus jestem w tej dziedzinie, to jednak potencjał tu widzę.
Tak na poważnie, to kadr ten chodzi za mną od lat, jakoś nie mogłem go rozgryźć (kwadrat też próbowałem), i tak mnie naszło w środku nocy. Tu się jednak krygować nie zamierzam, bo choć obróbka niefortunna być może, lewus jestem w tej dziedzinie, to jednak potencjał tu widzę.
- rbit9n
- Ribitibi
nie ogarniam, bo za wysokie w pionie i mnie się nie mieści.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Tez mnie to irytuje.
Prawy przycisk myszy - pokaż obraz, albo tapatalk ^^
Prawy przycisk myszy - pokaż obraz, albo tapatalk ^^
- rbit9n
- Ribitibi
no wiem, ale irytujące jest. zaś tapatalk, coś mi nie chce zdjęć pokazywać co poniektórych.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!