Welcome aboard, Marine!
Re: Welcome aboard, Marine!
Chyba moondrującego.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To od Moondriana? Może być.
Dajcie spokój człowiekowi.
Przyszedł, jest - niech zostanie.
Internety każdego przyjmują, więc my też.
Ale nie z musu - z potrzeby akceptacji to zróbmy
Do "inności" podejdźmy z szacunkiem. W przeciwieństwie do "tamtego" miejsca, bądźmy "normalni".

Ps.
Ja - cieszę sie bardzo, że Cie Zosiek widze tutaj
Przyszedł, jest - niech zostanie.
Internety każdego przyjmują, więc my też.
Ale nie z musu - z potrzeby akceptacji to zróbmy

Do "inności" podejdźmy z szacunkiem. W przeciwieństwie do "tamtego" miejsca, bądźmy "normalni".

Ps.
Ja - cieszę sie bardzo, że Cie Zosiek widze tutaj

Jasne, ze trzeba przyjąć i to z otwartym sercem. I wybaczać największe bzdury. Tylko o II wojnie nie wspominac i gestapo.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Popieram. Bądźmy normalni, na ile możemy oczywiście, bo całkiem to się nie da.
Np. moglibyśmy odpowiadać na peemki...
Np. moglibyśmy odpowiadać na peemki...
Ano fakt. Zapomniałem o peemce 
Ale - niech zostanie jak jest. Zmienie cos w profilu a później nie bede wiedział co i jak.
Po co psuć (w sumie) coś co działa i jest oki ?

Ps.
Psioniczni nowego znaczenia zaczynają nabierać ?
Synonimem tego słowa bedzie "tolerancyjni z szacunkiem do inności w fotografii" ?
No mi sie zajefanie to by podobało, tym bardziej że ktoś gdzieś tam już próbował tłumaczyć to określenie.
A w sumie, to sam nie wiem co ono oznacza. Ale mi ta wiedza zbędna sie wydaje. Bo lepiej zrobić nowe !!!
Hehe

Ale - niech zostanie jak jest. Zmienie cos w profilu a później nie bede wiedział co i jak.
Po co psuć (w sumie) coś co działa i jest oki ?

Ps.
Psioniczni nowego znaczenia zaczynają nabierać ?
Synonimem tego słowa bedzie "tolerancyjni z szacunkiem do inności w fotografii" ?
No mi sie zajefanie to by podobało, tym bardziej że ktoś gdzieś tam już próbował tłumaczyć to określenie.
A w sumie, to sam nie wiem co ono oznacza. Ale mi ta wiedza zbędna sie wydaje. Bo lepiej zrobić nowe !!!
Hehe

- Owain
- Nasz Czelnik
Znaczenie słowa "Psioniczni" spisaliśmy z wpk na bydlęcej skórze, podpisawszy krwią schowaliśmy w butli po przednim półtoraku, osuszywszy ją samowtór, i zakopalim pod Starą Wierzbą nad Wigołąbką. Znaczenie słowa "Psioniczni" to jedna z najpilniej strzeżonych tajemnic tego forum.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
aGrest! (czy jakoś tak) chyba wykopał waszą butelkę 

Adam, !AGresT, nie musiał niczego wykopywać, Był bardzo aktywny na forum AO, na pewno też tej nocy kiedy AO umarło.
Ja przeca nie o AO a ło definicji psioniczności, którą nas kolega Adam poczęstował w niedawno odżyłym wątku.