(C)huj nam w dupę - firmware update?
Re: (C)huj nam w dupę - firmware update?
Wiem, że człowiek w takich chwilach boi się cieszyć, że w końcu się udało, i nie chce się łudzić.
Może jednak w końcu trafiłeś na właściwego speca?
Pamiętasz, co Ci mówiłem o mojej mamie? W końcu się "poznali" na tym, co jej było.
Może jednak w końcu trafiłeś na właściwego speca?
Pamiętasz, co Ci mówiłem o mojej mamie? W końcu się "poznali" na tym, co jej było.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Chwalmy Pana!
(Tylko ciiicho, bo usłyszy i nazad popsuje.)
(Tylko ciiicho, bo usłyszy i nazad popsuje.)
- poor
- Rich poor
Rehabilitacja, to dowod na to ze medycyna dzial. Musi ona byc konsekwentna a nie intensywna.
- rbit9n
- Ribitibi
chałwa na wysokościach
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A po chałwie obstrukcja - wciąż na wysokościach:

- Owain
- Nasz Czelnik
Dzięki chłopy, ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Po pierwsze primo, to ja nie wiem czy to to, nieprzekonany jestem a może w szoku, bo 16 lat żyłem w przekonaniu, że to kręgosłup. I coś mi się dziwne wydaje, by w pewnych pozycjach, co mnie napierdala (np. leżenie na wznak z poduszką pod głową, czyli w lekkim wygięciu) to było od więzadła. Dupa leży na łóżku, to co ma tam boleć. Po drugie primo, to pytanie czy to się w ogóle da odkręcić (te miednice znaczy). Nie wiem, nic nie wiem, kurwa, zarobiony jestem.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale te 4 godziny - pamiętaj i miej troszeczkę nieśmiałej nadziei.
Miednicę ćwiczeniami się ustawia, wiem to po sobie, z moim fizjo klepaliśmy temat miesiącami.Owain pisze: ↑06 gru 2018, 19:04 (...) Mam mieszane uczucia. Z jednej strony dokładnie tam gdzie boli i gdzie przyczyna mnie dźgał i to podziałało, z drugiej trochę wierzyć mi się nie chce, że jakieś tam więzadło może dawać takie dolegliwości. Że co, zerwane, uciska na nerw czy co? Powiedział, że wielka praca przede mną, ale to dla mnie czarna magia, co i jak można robić, by tą miednicę ustawić dobrze ćwiczeniami.
A co do tych dziwnych zależności między narządami - czasem przy martwym ciągu zaczyna mnie boleć staw nadgarstkowo - śródręczny kciuka. I wiesz co? Jak tak się zaczyna dziać, fizjo mnie sadza na ławeczce, zakłada nelsona i przestrzeliwuje kręgosłup, żeby rozluźnić kręg c-6. I jak ręką odjął, ból przechodzi.
Gość jest magik, niestety też w Krakowie.
- Owain
- Nasz Czelnik
Nazwisko, adres, numer buta, ulubiony drink. Natychmiast.
Sowy nie są tym, czym się wydają...