Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
poor
Rich poor

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: poor »

Ma wyladowac czarter z Barcelony
puch24

Post autor: puch24 »

Tak bardzo teraz na czasie:

sandor

Post autor: sandor »

cz4rnuch pisze: 22 mar 2020, 18:42
Prawda, ale teraz już mam to w dupsie. Nasi stratedzy wymyślili, że trza się dołożyć do LOTu, bo inaczej splajtuje, to trzeba. I tak na bilety wydałem już tyle, że bym se mógł za to pyknąć A9. Używane, ale bym.
Cz4arnuch ja tez się nie znam, ale to nie jest tak,że LOT dokłada się Tobie do biletu?
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Post autor: vid3 »

Cz4rnuch jest jak karma.
Zawsze wraca.

Dodano po 18 strzałach znikąd:
Tak było do tej pory.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

sandor pisze:
cz4rnuch pisze: 22 mar 2020, 18:42
Prawda, ale teraz już mam to w dupsie. Nasi stratedzy wymyślili, że trza się dołożyć do LOTu, bo inaczej splajtuje, to trzeba. I tak na bilety wydałem już tyle, że bym se mógł za to pyknąć A9. Używane, ale bym.
Cz4arnuch ja tez się nie znam, ale to nie jest tak,że LOT dokłada się Tobie do biletu?
Hehe. Tak mi się dołożył, że straciłem kilka lotów, musiałem dokupić dwa by dostać się do BA, gdzie ostatecznie LOT zrezygnował z lotu wię dokupiłem następny do Rio, bo poszła fama, że z Rio może. Tu przeczekałem kilka dni i pojawiły się bilety więc kupiliśmy za 2500 pln do warszawy za sztukę. Czyli o 700 drożej niż zapłaciłem w dwie strony za lot Gdańsk - Buenos - Gdańsk. Trudno to nazwać dopłacaniem. Tylko ja musiałem dopłacić kilka tysi.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Miały być po 2400 pln max. Ech cz4rnuch, ale gdybyś był postpegieerowską patolką, bezrobotną za to z pięcioma bachorami, pewnie przywieźliby Cię złotym helikopterem za darmo.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
sandor

Albo z kotem chociaż...
cz4rnuch

Te 2400 to jest cena bez jakichś podatków. Mnie wyszło 2500 (dokładnie 2493)
sandor

cz4rnuch pisze: 23 mar 2020, 20:49
sandor pisze:
cz4rnuch pisze: 22 mar 2020, 18:42 Prawda, ale teraz już mam to w dupsie. Nasi stratedzy wymyślili, że trza się dołożyć do LOTu, bo inaczej splajtuje, to trzeba. I tak na bilety wydałem już tyle, że bym se mógł za to pyknąć A9. Używane, ale bym.
Hehe. Tak mi się dołożył, że straciłem kilka lotów, musiałem dokupić dwa by dostać się do BA, gdzie ostatecznie LOT zrezygnował z lotu wię dokupiłem następny do Rio, bo poszła fama, że z Rio może. Tu przeczekałem kilka dni i pojawiły się bilety więc kupiliśmy za 2500 pln do warszawy za sztukę. Czyli o 700 drożej niż zapłaciłem w dwie strony za lot Gdańsk - Buenos - Gdańsk. Trudno to nazwać dopłacaniem. Tylko ja musiałem dopłacić kilka tysi.
Ciężkie czasy teraz. Do podróżowania.

Dodano po 1 minucie 41 strzałach znikąd:
A ja się zastanawiam, czy się uda w lipcu do Sopotu z rodzinka jechać na tydzień... Chociaż zadatek wpłacony w Styczniu.
cz4rnuch

Jakby co wprowadzą #autosandodomu
ODPOWIEDZ