Właśnie obejrzał-żem/polecam
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Właśnie obejrzał-żem/polecam
"Trzy dni i jedno życie" (https://www.imdb.com/title/tt10204366/?ref_=fn_al_tt_1), na HBO GO.
- no_gravity_Carlos
Właśnie obejrzał-żem/polecam
Barry Lyndon zucztowalem, i chyba jeszcze raz obejrze,
jako dodatek:
jako dodatek:
BL dobry. Boże Ciało też do obejrzenia.
Polubić, nie zaginać, posłuży do 5 maja.
Ku pokrzepieniu serc:
- danz1ger
Tonujemy:
- Owain
- Nasz Czelnik
1917.
Polecam. Nie wiem czy dobry film, ale na pewno wart oglądnięcia/obejrzenia. Przez pierwsze 30-40 min nie da się wziąć oddechu. Trzyma za jaja i nie puszcza. Druga połowa już jakby... ale to każdy sobie musi wyrobić zdanie. Pewne skojarzenia z ostatnim MadMaxem, głównie przez brak wytchnienia kamery i liniową jazdę. 90% filmu nie ma cięć. Szczerze, to chyba ze dwa cięcia są w całym filmie, reszta - jedno ujęcie. Momentami naturalistyczny, momentami hollywoodzki. Plastycznie piękny. Podoba mi się, że zaczyna się i kończy taką samą sceną.
Polecam. Nie wiem czy dobry film, ale na pewno wart oglądnięcia/obejrzenia. Przez pierwsze 30-40 min nie da się wziąć oddechu. Trzyma za jaja i nie puszcza. Druga połowa już jakby... ale to każdy sobie musi wyrobić zdanie. Pewne skojarzenia z ostatnim MadMaxem, głównie przez brak wytchnienia kamery i liniową jazdę. 90% filmu nie ma cięć. Szczerze, to chyba ze dwa cięcia są w całym filmie, reszta - jedno ujęcie. Momentami naturalistyczny, momentami hollywoodzki. Plastycznie piękny. Podoba mi się, że zaczyna się i kończy taką samą sceną.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Gdzie można obejrzeć?