Rowerowe dyr-dymały
Re: Rowerowe dyr-dymały
Gratuluję pierwszego KOMa.
Dzięki.
Córka ma taki roweryk -> https://www.ceneo.pl/78481354
Zastanawiam się czy by nie zamienić przedniego widelca na sztywny, bo ten amor co jest to nawet pod jej wagą się nie ugina. Masa roweryka by się zmniejszyła. Na co zwrócić uwagę?
Córka ma taki roweryk -> https://www.ceneo.pl/78481354
Zastanawiam się czy by nie zamienić przedniego widelca na sztywny, bo ten amor co jest to nawet pod jej wagą się nie ugina. Masa roweryka by się zmniejszyła. Na co zwrócić uwagę?
Dzieci szybko rosną.
Żeby długość widelca od dolnej miski sterowej do osi koła była taka sama jak tego amora. Choć ja ostatnio skróciłem z musu widelec o ponad 3 cm i jeździ mi się OK.
No i żeby rura sterowa była odpowiedniej średnicy.
W każdym razie, jak ostatnio zmieniałem widelec w crossie, bo zaczął strzelać i wolałem zmienić, zanim się rozpęknie pode mną i sobie ryj rozwalę.
Nie było łatwo kupić widelec z prostą rurą sterową 1 1/8", zwykłymi hakami kół QR9 i mocowaniem pod hamulec tarczowy. Ostatecznie w Niemczech kupiłem.
No i żeby rura sterowa była odpowiedniej średnicy.
W każdym razie, jak ostatnio zmieniałem widelec w crossie, bo zaczął strzelać i wolałem zmienić, zanim się rozpęknie pode mną i sobie ryj rozwalę.
Nie było łatwo kupić widelec z prostą rurą sterową 1 1/8", zwykłymi hakami kół QR9 i mocowaniem pod hamulec tarczowy. Ostatecznie w Niemczech kupiłem.
Zdybuś czy Ty masz aktualnie 5 roweryków? 

Cztery, na więcej nie mam miejsca. Dlategom przedał białaSSa, żeby miejsce na gruza zrobić.
- poor
- Rich poor
ha!
przypominam, że to singluś, bez narzutek

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Uzależniłeś się od rywalizacji.
Z górki i jeszcze pewnie z wiatrem było.