Kup następne Eizo lub NECa. Jak 15 letnie to pewnie jeszcze 4:3, przesiadka na panoramę też robi robotę.
Komputrowe dylematy ;)
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Komputrowe dylematy ;)
Nie przeszkadza 16:10? Chyba jednak zawężę się do 24 cali z FHD.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
No to jedna z opcji, alem nieprzekonany.
Po pierwsze podpięte to jest do 6. letniego Macbooka. Trochę to jeszcze pochodzi, ale prawie pewnym, że kolejnego laptopa nie kupię.
W domu więcej brzdąkam na gitarze niż siedzę przy monitorze - po cholerę mi taka inwestycja?
Jak się laptop rozleci to raczej kupię 27. calowego iMaca i nie za bardzo będę widział sens podpinania do niego monitora.
I tak se myślę i od paru miesięcy śledzę powolutku pełznący środkiem żółtawy zafarb i łudzę się, że cudem zniknie

A w czym miałoby przeszkadzać? To wszak 120 pikseli więcej w pionie, czysty zysk. Mam fabrycznego Della 24 FHD, obecnie zaraz obok moich NECów i nawet nie ma porównania.
Jak to takie dylematy, to raczej nie pomogę. Zafarb nie zniknie, przestanie Ci przeszkadzać, to już szybciej. U mnie monitor z reguły to 2-3 pecety. Te moje Eizo nie były jakoś specjalnie złe, poza maleńkością.
- danz1ger
Za iMaca Pro 27", 512 MB SSD i 8 GB RAM 11 i pół tysia? W życiu.
Shoot First, Ask Questions Later.
- danz1ger
Ten bez pro 10 tysi. Jak powyżej: w życiu.
Shoot First, Ask Questions Later.
Przyznam, że kompletnie nie jestem na bieżąco z cenami. Jak kupuję, to się orientuję.
Ale tyle wiem, że iMacPro jest drogi. Jak szlag. I ta Twoja cena coś niska chyba.
Ale tyle wiem, że iMacPro jest drogi. Jak szlag. I ta Twoja cena coś niska chyba.
No bo konfiguracja niespecjalnie wypasiona. Chyba, że w Macu być nie musi.