Spirytus dzisiaj piję, zagryzam ogórkiem ażeby się wzmocnić, to i muza specjalna
Wieczór z piosenką ; )
-
nordenvind
Re: Wieczór z piosenką ; )
Znaczy danz-owi podoba 
Spirytus dzisiaj piję, zagryzam ogórkiem ażeby się wzmocnić, to i muza specjalna
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Spirytus sanktus i woda utleniona.
-
nordenvind
Spirytus z miodem, cytryną, rodzynkami i kryształkami waniliny... Nie lubię koszernego.
Dodano po 1 minucie 47 strzałach znikąd:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wolisz halal?
-
nordenvind
Mieszkałem kiedyś w Kopenhadze na 90m kw z miłośnikiem wołowiny halal. Niestety był totalnym ignorantem kulinarnym.
Mieliśmy obok centrum handlowe z arabskim sklepem. Ja zaopatrywałem się tam w pitę i ichne zajebaszcze słodycze.
Za to w Toronto współdzieliłem lokum w żydowskiej dzielnicy. Obok bloku była świetna piekarnia.
Stawiasz mnie Wojtek przed trudnym dylematem
Mieliśmy obok centrum handlowe z arabskim sklepem. Ja zaopatrywałem się tam w pitę i ichne zajebaszcze słodycze.
Za to w Toronto współdzieliłem lokum w żydowskiej dzielnicy. Obok bloku była świetna piekarnia.
Stawiasz mnie Wojtek przed trudnym dylematem
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2020, 01:20 przez nordenvind, łącznie zmieniany 1 raz.
-
cz4rnuch
-
nordenvind
- vid3
- Kontakt:
Jak Sandor to obejrzy to będzie miał koszmary.nordenvind pisze: ↑05 kwie 2020, 00:51 Spirytus z miodem, cytryną, rodzynkami i kryształkami waniliny... Nie lubię koszernego.
Nie zaśnie przez tydzień.
You are horrible.
- no_gravity_Carlos
tak, klasa sama w sobie...
-
nordenvind