Właśnie obejrzał-żem/polecam
Re: Właśnie oglądałem/polecam
Trochę nudny, ale może być. Tzn. początek przegadany, ale później jest już lepiej. Tylko to zakończenie.
No i jeszcze się tydzień nie skończyłsamek pisze:No i?Tom4sz pisze:Idę zobaczyć w tym tygodniu.samek pisze:Polecam:
http://www.filmweb.pl/film/Dobrze+si%C4 ... 016-752725

- rbit9n
- Ribitibi
taki serial "LEGION". powiem Wam, że polecane tutaj "taboo" i "peaky blinders" nie są godne mu wiązać rzemieni u sandałów.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
To Ty tak twierdzisz. To po pierwsze. A po drugie, co to za porównanie? Bo serial?rbit9n pisze:taki serial "LEGION". powiem Wam, że polecane tutaj "taboo" i "peaky blinders" nie są godne mu wiązać rzemieni u sandałów.
- rbit9n
- Ribitibi
- rbit9n
- Ribitibi
chodzi zasadniczo o to, że wiadomo, większość filmów na podstawie komiksów to dno. ogólnie w większości amerykański komiks do dno, pulpa znaczy. i takież kino na podstawie jego, jak na przykład Luke Cage (nie włączajcie tego, doprawdy). zaś ten tutaj, sprawia wrażenie, że powstał w oparciu o komiks europejski, na przykład Rork'a. tudzież że tu mieszał Ubik. takoż więc zagmatwana jest fabuła niczym na przykład w Mr Robocie. aczkolwiek oszukali mnie, myślałem, że to będzie biografia Vril Doxa. no ale to był bohater DC, a nie Marvel'a.
a skoro jesteśmy przy komiksach. pamiętacie może tytuł komiksu drukowanego w świecie młodych, gdzieś w połowie lat 80.? taki polski i pokręcony, że typ zasnął w biurze, albo innym, mieszkaniu, i miał różne zwidy, jakieś potwory i borostwory. bardzo dziwna kreska i fabuła jak wspomniałem też. niestety osobiście nie pamiętam, a kajet z wyciętym komiksem pewnie skończył w piecu. albo znacie jakieś internetowe archiwum ŚM może.
a skoro jesteśmy przy komiksach. pamiętacie może tytuł komiksu drukowanego w świecie młodych, gdzieś w połowie lat 80.? taki polski i pokręcony, że typ zasnął w biurze, albo innym, mieszkaniu, i miał różne zwidy, jakieś potwory i borostwory. bardzo dziwna kreska i fabuła jak wspomniałem też. niestety osobiście nie pamiętam, a kajet z wyciętym komiksem pewnie skończył w piecu. albo znacie jakieś internetowe archiwum ŚM może.
- rbit9n
- Ribitibi
wychodzi zatem na to, że to nie był komiks polski.
Ubawiłam się przednio na tym filmie.
Dawno się tak nie uśmiałem. Bardzo dobra czarna komedia.