Dywagacje o zakupie A7
Re: Dywagacje o zakupie A7
Uuu. Widzę Sebastianie, żeś gospodarz forum pełną gębą. Prawie jak rycerz niezłomny. Masz rację, nie będę się w Twój zakup już w żaden sposób wtrącał i nawet czytać zgodnie z poleceniem nie będę. Nie śmiem Twej frustracji pogłębiać. Pa, zatem.
Czemu nie. Niejeden Nikoniarz Ci powie, że FF + 35DX to the best zestaw ever.Ligo pisze:...Mówisz więc, kropowe szkła do A7?
Ostatnio zmieniony 20 gru 2016, 19:23 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
- Owain
- Nasz Czelnik
Różnica, Drogi Tomku, że na N. to admini (modzi) jadą po userach a tu userzy jadą po adminach
Poza tym dałem uśmieszek. Nagadałem Ci, jakbyśmy siedzieli sobie w knajpie przy piwie, więc nie desperuj jak d90 albo jakaś emo-gimnazjalistka 
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
ps. ja pytałem jeno o fizyczne skutki, a nie czy kupić! (Puch, ratuwsianu! - Bożywsio).

Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
ps. ja pytałem jeno o fizyczne skutki, a nie czy kupić! (Puch, ratuwsianu! - Bożywsio).
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Tu wszystko jest możliwe. Niczym w akademii Pana KleksaLigo pisze:Widzę, że Ci ciśnienie skoczyło. To dobrze, teraz będzie można normalnie podyskutować o sprzęcie.
Mówisz więc, kropowe szkła do A7?

Seba - to jeszcze gwoli formalności.
Knajpa knajpą, luz i tak dalej. Na pewno mniej, ale jednak słowa trzeba ważyć. Możesz mi pisać "ty taki, owaki", ale gdybyś konkretnie do mnie napisał "nie pasuje, nie zaglądaj", to też bym się z lekka wkurwił.
A o sprzęcie gadać lubi każdy, więc też nie do końca tak, jak myślisz.
Spróbujmy jeszcze raz...
Na cholerę Ci ta pełna klatka? Więcej z tym kłopotu, jak radości. A dźwigania na pewno.
Knajpa knajpą, luz i tak dalej. Na pewno mniej, ale jednak słowa trzeba ważyć. Możesz mi pisać "ty taki, owaki", ale gdybyś konkretnie do mnie napisał "nie pasuje, nie zaglądaj", to też bym się z lekka wkurwił.
A o sprzęcie gadać lubi każdy, więc też nie do końca tak, jak myślisz.
Spróbujmy jeszcze raz...

Na cholerę Ci ta pełna klatka? Więcej z tym kłopotu, jak radości. A dźwigania na pewno.
Ostatnio zmieniony 20 gru 2016, 20:01 przez Ligo, łącznie zmieniany 1 raz.
W zasadzie nie ma problemu. Nie takie zachowania po jednym piwie widziałem
Z tym, ze nie u kierowców betoniarek, bo ci mają zasady.

Koniecznie trzeba wyznaczyć dyżurnego moderatora, aby userzy mieli po kim jeździć.Owain pisze:na N. to admini (modzi) jadą po userach a tu userzy jadą po adminach
Myślę, że tygodniowy okres wystarczy, bo dłuższy może permanentnie zwichnąć psyche.
A potem zmiana na tego, który następny podpadnie Sz. P. Administracji.
Naturalnie delikwent powinien być oznaczony na zielono.
Upss, to powinno być w "Propozycjach zmian na forum".
- Owain
- Nasz Czelnik
Nic nie piłem dziś (to może stąd to rozdrażnienietomfoot pisze:W zasadzie nie ma problemu. Nie takie zachowania po jednym piwie widziałemZ tym, ze nie u kierowców betoniarek, bo ci mają zasady.

Oj matko, matko. Tomfootowi należała się zjebka za co najmniej trzy inne przewinyLigo pisze:Seba - to jeszcze gwoli formalności.

Sowy nie są tym, czym się wydają...
O jaki fajny avatar!
Czy Ty również zapałałeś miłością do betoniarek?
Dodano po 3 minutach 44 sekundach:
Zobacz sobie, jaką ładną dałem w wątuniu codziennym. Taką z silnikiem na przyczepce.
Czy Ty również zapałałeś miłością do betoniarek?

Dodano po 3 minutach 44 sekundach:
Zobacz sobie, jaką ładną dałem w wątuniu codziennym. Taką z silnikiem na przyczepce.

NIkt nie jest. Ale Sebanie drogi coś tu kurde nie gra. Bo na początku tegoż wontka (się chyba inaczej wtedy zwał?) miałem wrażenie, że też się odezwałem niezbyt i Twoją zjebkę odebrałem. Tak to odebrałem (powtórzenie zamierzone) i się więcej nie odezwałem. A dylemata widzę som i się rozwijajom?Owain pisze:...Oj matko, matko. Tomfootowi należała się zjebka za co najmniej trzy inne przewinyNiewinną Matką Teresą to on nie jest