Szmelcwageny i inne
- sorevell
Re: Szmelcwageny i inne
To na rowerze by było dwa razy szybciej. A sprzęt, który pokazałeś, to tzw. gruszkopompa. Tam akurat najłatwiej zatkać betonem pompę 

- poor
- Rich poor
Jakbys szedl zwawo do 2 gdz. jestes w domu.
- rbit9n
- Ribitibi
-Ja to proszę pana mam bardzo dobre połączenie. Wstaję rano, za piętnaście trzecia. Latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem, śniadanie jadam na kolację, więc tylko wstaję i wychodzę.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Znamy, znamy...
To byłoby śmieszne, gdyby było śmieszne.
Łódź jest piekielnie rozkopana, wszędzie budowy, roboty drogowe i poddrogowe. Tylko dlaczego jednocześnie w wielu miejscach? W dodatku strasznie się one ślimaczą. W jednym miejscu np. od chyba 3 miesięcy budują DDR i przystanek autobusowy, zwęzili przez to bardzo ruchliwą ulicę do jednego pasa, i generują korki. Od 3 miesięcy. Człowieka z łopatą nie uświadczysz.
To wkurwia.
Dodano po 9 minutach 50 strzałach znikąd:
W dodatku część tych robót wydaje się mało potrzebna, a przynajmniej nie w tej chwili. Np. wzięli się za wielką przebudowę bardzo przelotowej ulicy, co powoduje gigantyczne korki, ma to trwać do lipca 2020, a tak naprawdę w niczym to nie przeszkadzało takie, jak było. Na pewno były inne, o wiele pilniejsze budowy.
Więc naturalnie nasuwają się myśli albo o niegospodarności, albo o przekrętach finansowych, tzn. prowadzeniu takich robót na wielką skalę, na których ktoś zarobi z publicznej kasy.
To byłoby śmieszne, gdyby było śmieszne.
Łódź jest piekielnie rozkopana, wszędzie budowy, roboty drogowe i poddrogowe. Tylko dlaczego jednocześnie w wielu miejscach? W dodatku strasznie się one ślimaczą. W jednym miejscu np. od chyba 3 miesięcy budują DDR i przystanek autobusowy, zwęzili przez to bardzo ruchliwą ulicę do jednego pasa, i generują korki. Od 3 miesięcy. Człowieka z łopatą nie uświadczysz.
To wkurwia.
Dodano po 9 minutach 50 strzałach znikąd:
W dodatku część tych robót wydaje się mało potrzebna, a przynajmniej nie w tej chwili. Np. wzięli się za wielką przebudowę bardzo przelotowej ulicy, co powoduje gigantyczne korki, ma to trwać do lipca 2020, a tak naprawdę w niczym to nie przeszkadzało takie, jak było. Na pewno były inne, o wiele pilniejsze budowy.
Więc naturalnie nasuwają się myśli albo o niegospodarności, albo o przekrętach finansowych, tzn. prowadzeniu takich robót na wielką skalę, na których ktoś zarobi z publicznej kasy.
- rbit9n
- Ribitibi
ale to wszystko bardzo ważne. trzeba pokazać obywatelom przed wyborami, jak się dba o nich, jak się wszystko przebudowuje etcetra. bo niby czemu w Rajsze z wymianą sieci MPEC czekał do października? czemu studzienki kanalizacyjne zaczęli asfaltować w październiku? czemu?
Poczekaj do przyszłego roku. To się dopiero zacznie cyrk. Dość ważne wszak wybory będą.rbit9n pisze: ↑24 paź 2018, 11:04 ale to wszystko bardzo ważne. trzeba pokazać obywatelom przed wyborami, jak się dba o nich, jak się wszystko przebudowuje etcetra. bo niby czemu w Rajsze z wymianą sieci MPEC czekał do października? czemu studzienki kanalizacyjne zaczęli asfaltować w październiku? czemu?
A Ty się Puchu wkurwiaj i wkurwiaj. Tylko po co?
Na tyleś duży, żeś powinien wiedzieć już, że to nic nie da. Idź na spacer.
- poor
- Rich poor
Spacer polecam wszystkim....
- rbit9n
- Ribitibi
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wystarczy jak Dulski.