Jaki sprzęt na ślub i wesele?
Re: Jaki sprzęt na ślub i wesele?
Iphone 8 + rec. Video to jest to.
U Woytka każda Leica zawsze wyrobi. Szybki i pewnie trafiający autofokus ma w rękach, a zum w nogach.M9 nie wyrobi z powodu iso

Sęk w tym, że za takie cuś powinien na żółtym zostać co najmniej 12 razy odbanowany i ponownie zbanowany na najbliższych 2735 lat (dożywotnio to za mała kara) za profanowanie fotografii ślubnej. Nie uchodzi, żeby ślubniak się pętał po imprezie z lajką zamiast sigmy art. No chyba, że coś się zmieniło i moja wiedza jest nieaktualna?

Zapewne przyjdzie chwilowo zdradzić ukochane 50 mm i zapodać Summiluxa 35 z przyczyn większej uniwersalności w danym konkretnym przypadku. To jest drugi sęk, ale ten jest do przeżycia.

Mariowy? Ne scio!
Mario porzucił dziewiątkę właśnie ze względu na iso.
- sorevell
To poznajpuch24 pisze:Mariowy? Ne scio!

Na żółtym forum jako mistrzucieczki, ranbir kapoor i chyba jeszcze jakoś

Mario, poza tym, że fotografuje komercyjnie, robi fajne zdjęcia streetowe. Swego czasu używał właśnie M9 i C645.
klik
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A porzucił, bo fotografuje przymkniętym ciemniakiem 2.8/28. 

A, ranbir kapoor jak najbardziej kojarzę, jego zdjęcia streetowe! Tak mi się nawet coś majaczyło z tym mario...
- sorevell
M9 też zamienił na Typ 240, a ogłoszenie o sprzedaży kątaksa widziałem już chyba kilka lat temu.wpk pisze:A porzucił, bo fotografuje przymkniętym ciemniakiem 2.8/28.
Wracając do tematu, to w luszczankę bym wsadził Portrę 400/800, chociaż 43 złote za rolkę tej drugiej to lekka przesada. A w drugie dupsko Trixa - bo masz dwie sztuki MFB-1, prawda?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nieprawda - jedną mam, a poza nią tylko polaroidową.