Welcome aboard, Marine!

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Welcome aboard, Marine!

Post autor: wpk »

Chyba dostaniesz za to bana od Kuby.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

tomfoot pisze:...Prawdziwym założycielem forum jest Jarosław K...
Ja stawiam na naszą pogodynkę, Jarka Kreta.
Chory

Post autor: Chory »

wpk pisze:Chyba dostaniesz za to bana od Kuby.
Kto jak kto, ale tomfoot to w tego typu bojach wprawion...
Woytku, naprawdę Ci dali 3 miesiące na N?
Chory

...
d90

Post autor: d90 »

Chory
Ja dostałem bana za to, ze miałem "halo" do tytułu pstryka jednego.
Nie bałaganiłem, nie krzyczałem wyzwiskami.

Damagalem sie po prostu przestrzegania regulaminu !!!

Nie chciałbym ani czuć sie urażony, ani też nie chciałbym - żeby ktokolwiek czuł sie urażony na płaszczyźnie wyznawanej religi, na forum fotograficznym.

Ale jako to mówią : w dupie byłeś i gówno widziałeś - taka jest moderacja na N.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Chory pisze:Woytku, naprawdę Ci dali 3 miesiące na N?
No tacy byli uprzejmie cwani.
Nie dali na zawsze, bo bali się zarzutów o przesadną zemstę. Ale też nie na miesiąc, bo bali się mojego powrotu zanim wiadome sprawy ucichną. :D
Chory

Nie chciałbym ciągnąć tego tematu, ale ciągle głowię się jaki jest powód notorycznego zamykania wątków, kasowania postów bez wyjaśnienia, banowania użytkowników. Wątek psioniczny był niezwykle popularny, jeśli spojrzeć na ilość wejść, a chyba o to chodzi w tego typu biznesie. Mało fotograficzny? Bzdura, wiekszość wpisów na forum to zagadki i giełda. Kogoś poniosło? Wykropkować wulgaryzmy i personalne wycieczki (nienawidzę tego określenia) i dać ostrzeżenie, jak robi to np. moderator spiritus, zamiast ciąć w pień 5 stron wątku zostawiając niezrozumiałe farfocle. Nikoniarze zaczynają przypominać miasteczko na dzikim zachodzie z paroma, w tym przypadku, szeryfami, którym wszystko wolno. Zapominają, dlaczego Canon Board ma 27 tys. użytkowników, a Nikoniarze 70 tys.
Szkoda, bo bywało i wesoło i ciekawie...
d90

Post autor: d90 »

Powtórzę sie:
Nie takie "cywilizacje" jak N upadały, nigdy nie podnosząc sie z prochów.
A jednocześnie - malutkie plemionka żyją bez większych zmian do dziś, od dawien dawna...

Jesli coś działa - nie psuj.
Może jest (bywa?) nudno, ale niezmienność gwarantuje przetrwanie. A o to cieżko w dzisiejszym świecie...

Ps.
Co do wulgaryzmów, to nie zauważyłem ich jakoś dużo na N.
Za to - regulamin łamią - przedewszstkim - moderatorzy. Powołując sie na regulamin :)

Też już nie chce mi sie kopać leżącego.
Niech dogorywa w ciszy i spokoju (bo kiedyś ten czas nadejdzie)...
tomfoot

Post autor: tomfoot »

@Chory bo wystarczyło dopuścić do moderowania kilku idiotów i tyle, nie rozumiem tylko dlaczego rozsądni moderatorzy nie reagują. Widocznie maja to w dupie. Skończy to forum jak canon-board, ale to tez wina właściciela, któremu chyba nie o forum chodzi.

PS. Ja dostałem na nikoniarzach miesięczny ban za wpis - cytuję dokladnie: "No i d..a"
Wiec nie o treść chodzi, a o preteksty wykorzystywane przez moderatorów do banowania nie pasujących im osob. Dlatego miała miejsce sytuacja z psionicznym wątkiem.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2016, 10:08 przez tomfoot, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Bogdan, pamiętam, jak się zaczęło - Ty dostałeś kartkę od nowego! Za co? Kompletnie za nic. Ot tak, żeby wszyscy zobaczyli - jestem nowy, mogę, więc pokażę.
Potem ja od innego nowego - no ale to już było gruuube przewinienie, bo kazałem Owainowi wziąć Niepierdol. :D
Napisałem do Jacka, że przeginają i zostaną im tylko kotleciarze i onaniści, i że oczekuję przeprosin, bo jak nie to sobie pójdę i może tak będzie lepiej dla wszystkich. A on na to, że Marek nie znał tej reklamy, i co by to było, gdybyśmy wszyscy chcieli bezkarnie cytować teksty z Psów, że mamy już ogromną swobodę ale nam wciąż mało... i żebym się przespał bo chyba mam zły humor. ;)
Pewnie miał rację, bo dzięki temu pozbyli się strasznego wichrzyciela. :D
Także tego, jak mawia Pietrek. ;)
ODPOWIEDZ