Welcome aboard, Marine!

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Welcome aboard, Marine!

Post autor: Owain »

Panowie, już to pisałem:) Nieważne pod jakim sztandarem, kutwa zawsze pozostanie kutwą a mały, zakompleksiony i żądny władzy czołwieczek pojawi się czy to w polityce, czy na forum foto, czy w radzie osiedla, klubie akwarystycznym czy będzie sporządzał grafiki przed blokiem, kto i kiedy może grać w boule. To nie jest problem Nikoniarzy, ogólnie moderatorów, bo pewnie kilku jest super fajnymi gośćmi, a problem osobników, którzy do tej "władzy" dążą, wiercą takiego admina, bo potrzebują rozstawiać pionki po szachownicy. Pewnie ze setka jest znamienitszych Ahabów, doświadczeniem, umiejętnościami, ale po uja im bycie moderatorem? Zdjęcia wolą robić. Na moderatorów, w większości (to nie o Tobie Zośku offcourse:) ), podobnie jak na prezesów ogródków działkowych czy do trójek klasowych, pchają się ludzie którzy muszą się realizować przez przestawianie innych. Oczywiście to uogólnienie, są też tzw. prawdziwi społecznicy, ale są w mniejszości.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Żeby było śmieszniej, w trakcie ostatniego naboru dostałem propozycję zostania modem, ale grzecznie podziękowałem.
tomfoot

Post autor: tomfoot »

wpk pisze:Żeby było śmieszniej, w trakcie ostatniego naboru dostałem propozycję zostania modem, ale grzecznie podziękowałem.
Kto wie. Może dziś Tobie byśmy mówili wuju.
tomek_jj

Post autor: tomek_jj »

Ja z Interentu korzystam "od zawsze" , czyli jeszcze sprzed ery numeru dostępowego 0 20 21 22. I dopiero proszę zauważyć na nikoniarzach dostałem pierwszy raz ostrzeżenie od kolego Marka za komentowanie pracy moderatorów wpisem "Wycięły badylarza". Kto zacz ten badylarz sprytny mod się domyślił. Nikoniarze to tez jedyne forum, w którym moje wpisy, najczęściej obojętne były wycinanie hurtowo z powodu mi nie znanego. W zawiązku z tym raczej nie pisze tam już prawie, bo i po co? Czytam sobie watek "inne systemy", bo i ciekawy jestem co tam Sony i Fuji, ale też (przede wszystkim) są tam niezobowiązujące i często bardzo fajne fotki, bez nadymanego komentowania. To znaczy teraz nie czytam, bo wrogie imperialistyczne siły coś tam zepsuły.
cz4rnuch

Re: RE: Re: Welcome aboard, Marine!

Post autor: cz4rnuch »

wpk pisze:Żeby było śmieszniej, w trakcie ostatniego naboru dostałem propozycję zostania modem, ale grzecznie podziękowałem.
Trzeba było brać jak dawali. Teraz miast się włuczyć po internetu rubieżach byłbyś Pan szefuńciem. Szlafrok do 18ej, kubańskie cygara i panienki.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

... oraz Tomcio Stopa jeżdżący po mnie jak, nie przymierzając, ja po tych panienkach. :mrgreen:
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

wpk pisze:Bogdan, pamiętam, jak się zaczęło - Ty dostałeś kartkę od nowego! Za co? Kompletnie za nic. Ot tak, żeby wszyscy zobaczyli - jestem nowy, mogę, więc pokażę.
Potem ja od innego nowego - no ale to już było gruuube przewinienie, bo kazałem Owainowi wziąć Niepierdol. :D
Napisałem do Jacka, że przeginają i zostaną im tylko kotleciarze i onaniści, i że oczekuję przeprosin, bo jak nie to sobie pójdę i może tak będzie lepiej dla wszystkich. A on na to, że Marek nie znał tej reklamy, i co by to było, gdybyśmy wszyscy chcieli bezkarnie cytować teksty z Psów, że mamy już ogromną swobodę ale nam wciąż mało... i żebym się przespał bo chyba mam zły humor. ;)
Pewnie miał rację, bo dzięki temu pozbyli się strasznego wichrzyciela. :D
Także tego, jak mawia Pietrek. ;)
z tymi psami to było tak, że poprosiłem Cichego Boba, żeby się grzecznie ode mnie odstawił i ban.
a potem, jak mnie odblokowali, to dostałem bana, bo dyskutowałem z zielonym via PW.
także tego.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

A to to już w ogóle prehistoria - ze 6 lat temu na oryginalnym, żółtym AO.
tomfoot

Post autor: tomfoot »

wpk pisze:... oraz Tomcio Stopa jeżdżący po mnie jak, nie przymierzając, ja po tych panienkach. :mrgreen:
Halo! Halo! Ja też chcę jeździć po panienkach!

Coś podobnego. Na nikoniarzach cyfrowy.pl ogłosił, ze ktoś brzydki im się włamał. No coś takiego. Co za ludzie!
d90

Post autor: d90 »

tomfoot pisze:
wpk pisze:... oraz Tomcio Stopa jeżdżący po mnie jak, nie przymierzając, ja po tych panienkach. :mrgreen:
Halo! Halo! Ja też chcę jeździć po panienkach!

Coś podobnego. Na nikoniarzach cyfrowy.pl ogłosił, ze ktoś brzydki im się włamał. No coś takiego. Co za ludzie!
To pewnie zielone ludziki były...

Ps.
Daj linka do przeczytania :)
ODPOWIEDZ