A zwłaszcza, gdy robią se w domu póki.rbit9n pisze: ps. a ja lubię, jak ludzie piszą w Internetach "puki" zamiast "póki".

PS. Czym się różni gołąb od zwłaszczy?
A zwłaszcza, gdy robią se w domu póki.rbit9n pisze: ps. a ja lubię, jak ludzie piszą w Internetach "puki" zamiast "póki".
mnie się ciężko wypatruje. albo wyjeżdżam za dziesięć siódma, albo po dziesiątej, a jak wracam, to też albo przed siedemnastą, albo przed dwudziestą. ale w jakie dni dokładnie, to nie wiem.Owain pisze:Pietrek, nie to że się boję, choć się bojęAle wypatruję czasem Cię, choć foczki czerwonawej, ale nie widzę. Klisze jakieś mam, muszę zobaczyć w koszyczku - to z roku 1998, nie pamiętam dobrze, ale chyba i na nich było widać zafarb. Znaczy poza klatką, na perforacji też.
No. A drugie skrzydełko jeszcze mniejpuch24 pisze:Jak wtedy na Ciebie nie donieśli z zakładu fot, to myślisz, że teraz koledzy doniosą?
Tom4sz,
łeee....![]()
Dodano po 36 sekundach:
A wróbelek różni się oczywiście tym, że ma jedną nóżkę bardziej.
ba! na dodatek kolor mojego samochodu nie jest tym, którym się wydaje być,wpk pisze:Aptekarska akuratność.
mówisz? i pozwala Ci używać takie maszkary językowe?Owain pisze: Moja żona ciągle pyta, kiedy Pucha pozna osobiście, bo Cię uwielbia. Ona też jest purystką językową i dostaje apopleksji, gdy ktoś mówi: "po najmniejszej linii oporu"
pomijam już fakt chodzenia do kobiety golibrody.Owain pisze: W dużej mierze masz rację:) Spełniłem marzenie i mam pastę do brody, którą barberka wcisnęła mi za 70 zł a pachnie i wygląda jak kalafonia do lutowania.Obawiam się, że zostałem wyujany, aczkolwiek oczarowała mnie barberka, jej brzytwa i możliwość picia piwa podczas.
![]()