Jaki francuski pokrak ładniejszy?
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Jaki francuski pokrak ładniejszy?
Pewnie stanie na Kadjarze. Choć Qashqai podoba mi się 10 razy bardziej, ale żona mało pawia nie puści na widok QQ. Ale to i tak pieśń przyszłości, bo jak nie wyzdrowieję, to se taki będę kupował. Elektryczny.

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Nie wiem...
Do niedawna różnica była taka, że zupełni debile w Polsce raczej siedzeli jak mysz pod miotłą, w ukryciu, głów nie podnosili, a amerykańscy debile obnosili się z tym i byli widoczni.
Teraz to się chyba zmieniło.
Na początek weź Niepierdol.
A potem jak już eklektyczny, to chyba nie Francuz, bo tam prądy wylatajo.

A potem jak już eklektyczny, to chyba nie Francuz, bo tam prądy wylatajo.

To prawda. Jeden znajomy miał jakieś Pjuzio, chyba 307 cy cuś, i w kółko tylko wszystkie żarówki wymieniał.
Uparłeś się na żabowe, a ja bym patrzał bardziej na Hujdaje.
Bo u nasz dają 10 lat na napędy, 7 na perforację, a 5 na wszystko. No i to się nie psuje, bo ludzie jeżdżą i chwalą. I jest tego dużo i coraz więcej.
Bo u nasz dają 10 lat na napędy, 7 na perforację, a 5 na wszystko. No i to się nie psuje, bo ludzie jeżdżą i chwalą. I jest tego dużo i coraz więcej.
- poor
- Rich poor
Nie wiem, czy to to samo, ale ma KaIA, jezdze okolo 500 km/mc i jestem bardzo zadowolony.
Chyba w miarę to samo, ale 5 godzin w miesiącu, to nie jest jakoś specjalnie dużo.

Mnie ciekawi czy jeżeli to wsiadanie i wysiadanie z auta jest takie menconce to czy fotele i tapczan, czy tam wersalke we chaupie masz podwyższone? Bo chyba częściej w ciągu dnia siadam na jakimś meblu niż do auta.
Ale na wersalce też siadasz ze schyloną głową, zgiętym kręgosłupem i jeszcze po skosie?
Ligo, u nas Kia, Hyundai i Misibisi mogą tylko z Wejronem konkurować w kosztach serwisy i części zamiennych...