Dywagacje o zakupie A7
Re: Dywagacje o zakupie A7
No, jakoś chętniej ogląda się nagie/nagich 20-latków niż więcejlatków.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Doprawdy? I o tym gadaliśmy pół godziny? Nawet jeśli masz na myśli nie tyle tych więcejlatków co ich postrzeganie w naszej zwichniętej - jak zresztą każda na swój sposób - kulturze?
Woyciechu, moja ocena tej publikacji okazuje się być całkowicie błędna. Twoja podobnie. Strach przed konfrontacją, który nie obronił Cię przed zamieszczeniem tej prowokacji, pozostał całkowicie nie zauważony. Być może sprzętowy rygor tego działu, obniżył rangę tej prowokacji a może to jest prowokacja tylko dla mnie. Można pisać o ostrości konwertera i nie myśleć ostrości obrazu a szczególnie ostrości sceny.
Do udowodnienia było to, że jakiekolwiek wyrzuty związane z tą publikacją, mogą się odnosić wyłącznie do odczuć osób sfotografowanych. Osoby oglądające nie będą na Ciebie napadać czy chwalić, bo widocznie z ich punktu widzenia, nie ma tam tematu, lub został on podany w sposób dla nich obojętny.
Do udowodnienia było to, że jakiekolwiek wyrzuty związane z tą publikacją, mogą się odnosić wyłącznie do odczuć osób sfotografowanych. Osoby oglądające nie będą na Ciebie napadać czy chwalić, bo widocznie z ich punktu widzenia, nie ma tam tematu, lub został on podany w sposób dla nich obojętny.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Na Psionicznych nie ma żadnego rygoru, więc tu też.
Strach przed konfrontacją vs prowokacja - czyżby atak najlepszą obroną?
Temat, jak obaj wiemy, jest. I Ty wiesz o tym znacznie więcej, niż pozostali.
Osoby oglądające - być może - tego nie widzą...
Albo nie chcą widzieć, bo... a to już zupełnie inna kategoria.
Strach przed konfrontacją vs prowokacja - czyżby atak najlepszą obroną?
Temat, jak obaj wiemy, jest. I Ty wiesz o tym znacznie więcej, niż pozostali.
Osoby oglądające - być może - tego nie widzą...
Albo nie chcą widzieć, bo... a to już zupełnie inna kategoria.
- Owain
- Nasz Czelnik
Moim zdaniem, to co napisano, to skandal.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Co konkretnie, i gdzie?
Bo odnoszę wrażenie, że wróciłeś jeszcze bardziej wkurwiony z kolejnej próby rehabilitacji i pieprzysz trzypotrzy.
Bo odnoszę wrażenie, że wróciłeś jeszcze bardziej wkurwiony z kolejnej próby rehabilitacji i pieprzysz trzypotrzy.
- Owain
- Nasz Czelnik
A przeleciałem tylko wzrokiem, zobaczyłem, że się zaczyna gadka "na poważnie" i postanowiłem włożyć kij w mrowisko, jajcując. No bo fakt, kolejny doktor ma lunch i na moją prywatną wizytę się zpaźni.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czabyło iś na medycyne... 

Wracając do zdjęcia z plaży - przyznam się, że ja bym się czuł nieswojo robiąc takie zdjęcie.