Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
No, jestem już w domu.
Z drenem w plecach i workiem jak na siuśki.
Fajnie, ale chuj jeden wie, co dalej, bo szpitala i poradni przyszpitalnej, do której miałbym się zgłosić pewnie nie będzie. Mam zadzwonić za kilka dni i dowiedzieć się, jaka jest sytuacja, i wtedy ewentualnie szukać pomocy w innych poradniach: torakochirurgicznej i pulmonologicznej. Trochę dupa.
Z drenem w plecach i workiem jak na siuśki.
Fajnie, ale chuj jeden wie, co dalej, bo szpitala i poradni przyszpitalnej, do której miałbym się zgłosić pewnie nie będzie. Mam zadzwonić za kilka dni i dowiedzieć się, jaka jest sytuacja, i wtedy ewentualnie szukać pomocy w innych poradniach: torakochirurgicznej i pulmonologicznej. Trochę dupa.
- Gdama
- Gdriada
Dali choć numer telefona? Czy trzeba kijem w parapet, żeby się dowiedzieć?
To jesteś Puszek uzbrojony
Wiem, że lipton
no ale co.. dali jakieś pilsy? Hydroksyzynkę choć lub może jakiś delikatny opiatek?
Ja się boję z tym krwiakiem w oku iść na okulistyczny Sor i sobie zapodałam delikatny uspokajacz bo wyję od wczoraj ze strachu a jeszcze okazało się, że dzisiaj w robocie covidek przybył na koniu. co prawda inna sekcja ale filia ta sama. we wtorek byłam na zebraniu -także wszystko się może zdarzyć...

Wiem, że lipton

Ja się boję z tym krwiakiem w oku iść na okulistyczny Sor i sobie zapodałam delikatny uspokajacz bo wyję od wczoraj ze strachu a jeszcze okazało się, że dzisiaj w robocie covidek przybył na koniu. co prawda inna sekcja ale filia ta sama. we wtorek byłam na zebraniu -także wszystko się może zdarzyć...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Maciek, to taka Twoja a-dren-a-lina…

Będzie dobrze.
- Owain
- Nasz Czelnik
Nie wiem Małgoś, czy to Cię pocieszy, ale jak w 1998 r. naszej koleżance Marzenie staneło się to samo a byliśmy na stopie w Hiszpanii, to nic jej nie było. A wyglądała jak wampir, prawie całe białko czerwone. No to jak terminator może. Ale się potem rozeszło, samo.aisoglaM pisze: ↑12 paź 2020, 18:11 To jesteś Puszek uzbrojony![]()
Wiem, że liptonno ale co.. dali jakieś pilsy? Hydroksyzynkę choć lub może jakiś delikatny opiatek?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Właśnie - nagotkA, zdjęcie obiecałaś.
WPK - bardzo nie fotogenicznie wychodzi
Owain - dzięki - taką mam nadzieję, ale wygląda strasznie, dół, dół, dół - jądro ziemi widać.
Owain - dzięki - taką mam nadzieję, ale wygląda strasznie, dół, dół, dół - jądro ziemi widać.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Daj w RAWie, a będzie poprawione zdjęcie Twoje.
- danz1ger
nie ma to jak w rawie zdjęcie naguska w trawie.
Shoot First, Ask Questions Later.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Krwawym oczkiem mrugając
Nagusek uszkiem, jak zając
Strzyże do fotografa
By nie wziął go za żyrafa
Nagusek uszkiem, jak zając
Strzyże do fotografa
By nie wziął go za żyrafa