he, he, co racja, to racja. na przykład, jadę na czwórce, każe zmienić na piątkę, bo to niby przy 70 km/h tak wypada. no dobra, posłucham i co? i na piątce pokazuje tymczasowe spalanie chwilowe o liter większe, niż na niższym biegu. mądre to?_13_jacek pisze: ↑05 gru 2018, 18:47 W poprzedniej pracy kolega dostał służbowego Sprintera, jeździł nim i jaki był zachwycony, wyświetlało różne takie tam i całe te ble, ble ECOcośtam bo to mądra maszynka była.
Około 40% wydechu zarosło sadzami o tej jazdy ECO tak koledze powiedzieli na przeglądzie gwarancyjnym.
Pokazałem koledze sztuczkę odnośnie ecojazdy, darł się mocno na mnie gdy nie zmieniałem biegów gdy pokazywała strzałka tylko dałem więcej gazu, a cóżeś się stało dałem więcej gazu strzałka coby zmieniać bieg na wyższy znikła i pojawiła się znacznie później. Się kolega zdziwił jeszcze później gdy dojechał do następnego tankowania no bo to jak od takiego butowania to auto opierdoli więcej paliwa a tu dupa rozbieżność w kilometrach od tankowania do tankowania wyszło poniżej pięćdziesięciu kilometrów na całym zbiorniku i mój kolega przestał patrzeć na mundre powiadomienia i strzałki, zaczął normalnie jeździć![]()
Szmelcwageny i inne
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Szmelcwageny i inne
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wszystko po to, by ekosadzy było więcej.
- rbit9n
- Ribitibi
on potem i tak tę sadzę z DPF'a wypala.
Dodano po 2 minutach 9 strzałach znikąd:
to zaś mnie tylko przypomniało, jak koledze na chemii podpowiadam i omyłkowo narysowałem cząsteczkę w drugą stronę, kolega tam napisał na tablicy, a potem nie wiedział co powiedzieć Siwej, jak go spytała, czemu narysował lustrzane odbicie.
tak, wiem, ale niektórzy, jak widzisz, biorą to za prawdę objawioną.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- sorevell
Dark side of the cząsteczka?
Szkoda gadać, w sumie mam konsole, w sumie kupiłem chyba z 10 gier i w sumie nawet ich nie odpakowałem 

Pewnie Xbox. Zgadłem?
Był czas, że grywałem w gry na PC, i u kolegi na imieninach itp. spotykałem się z jego kuzynem, i czasem w coś tam graliśmy.
Spotkałem go jakiś czas temu na ulicy, i pyta mnie:
- W co teraz grywasz?
- Najczęściej Microsoft Word...
Spotkałem go jakiś czas temu na ulicy, i pyta mnie:
- W co teraz grywasz?
- Najczęściej Microsoft Word...