Samki różne, kwadratowe i podłużne.
Re: Samki różne, kwadratowe i podłużne.
Mój kolega w zeszłym roku miał przygodę. W sierpniu poszedł w góry, a on robi takie słuszne dystanse z buta w stylu 50 km. Użądliła go pszczoła, bo przechodził koło pasieki, a podobno pod koniec lata pszczoły bardzo pobudzone są, bo szykują się już do zimy, zbierając resztę pokarmu jak została. Początkowo się nie przejął, ale po pół godzinie dostał gorączki, a potem zaczął szybko słabnąć. Był tylko z psem, ale jakoś doszedł do drogi i położył się koło przystanku. Miał fuksa bo się para zatrzymała spytać o co chodzi. W Polsce to wiadomo, jak ktoś leży na ulicy to pewnie najebany. Karetka, szpital. Miał wstrząs anafilaktyczny gdzie w ogóle nie wiedział, że jest uczulony. Ratownik powiedział, że jeszcze tak z pół godziny, może godzina bez pomocy i mógł się przekręcić.
Para, która się zatrzymała okazała się być nie tylko z Wrocławia, ale nawet blisko mieszkała, zatem pieseł nie trafił do schronu, a do domu.
Para, która się zatrzymała okazała się być nie tylko z Wrocławia, ale nawet blisko mieszkała, zatem pieseł nie trafił do schronu, a do domu.
Ja miałem podobnie, pojechałem z żonsią w góry i ledwo żeśmy przyszli do schroniska jakiego to żem se kupił jagodzianke i pierwszy gryz i już mnie osa użądliła w podniebienie, spuchłem spierdalajonc do domu, ale złego djabli nie bioro
zejszło

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Grubo. No ale złego wiadomix.
A propos, trochę się martwię o naszego dobrego sandorka - ani nie napisze, ani nie zadzwoni... Może też go coś użarło?
A propos, trochę się martwię o naszego dobrego sandorka - ani nie napisze, ani nie zadzwoni... Może też go coś użarło?
- danz1ger
nia daj Bo.. znaczy Prezesie w berło.
Shoot First, Ask Questions Later.
Na paskach tvp podawali, że mu jego lepsza połowa założyła kontrolę rodzicielską na net po 21ej. A przed 21 i tak tu rzadko zaglądał.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Fakt. Dziennik o 19.30 mus obejrzeć. To nawyk jeszcze z wojska.
Cz4rnuch, no bardzo sympatycznie
Oj, Wojtek, Wojtek. Nie martw się, ja się wcale nie gniewam. Zdaję sobie sprawę, że Ty tylko bułkę przez bibułkę i jak ktoś nie ma wyższego wykształcenia, to nie pogadasz. Mercedesa nie kupię, nawet za dwa uśmiechy bąbelków, bo nie kombi, więc po co mi, zupełnie bezużyteczny wózek dla mnie, no i marka dziadkowa. Może jakby to był BMW... Coś jeszcze było... aaaaa, My dziennika w wojsku nie oglądaliśmy. O tej porze, to były rejony, natomiast po capstrzyku gry i zabawy ze starszymi falą. Buźka.

sandzio! ale my tęsknili
- no_gravity_Carlos
ja tylko dodam, ze katolikiem jest ten kto wyznaje:
1. Jest jeden Bóg.
2. Bóg jest sędzią sprawiedliwym, który za dobre wynagradza, a za złe karze.
3. Są trzy Osoby Boskie: Bóg Ojciec, Syn Boży, Duch Święty.
4. Syn Boży stał się człowiekiem i umarł na krzyżu dla naszego zbawienia.
5. Dusza ludzka jest nieśmiertelna.
6. Łaska Boska jest do zbawienia koniecznie potrzebna.
i juz.
1. Jest jeden Bóg.
2. Bóg jest sędzią sprawiedliwym, który za dobre wynagradza, a za złe karze.
3. Są trzy Osoby Boskie: Bóg Ojciec, Syn Boży, Duch Święty.
4. Syn Boży stał się człowiekiem i umarł na krzyżu dla naszego zbawienia.
5. Dusza ludzka jest nieśmiertelna.
6. Łaska Boska jest do zbawienia koniecznie potrzebna.
i juz.