Rowerowe dyr-dymały
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Rowerowe dyr-dymały
Właśnie.
Gdy doganiam rowerzystę, zwalniam, jeśli coś jedzie z naprzeciwka i czekam, by mnie minęło, jednak nie wszyscy tak robią.
Ale za każdym razem zastanawiam się, gdzie ten rowerzysta ma instynkt samozachowawczy.
W pampersie?
Gdy doganiam rowerzystę, zwalniam, jeśli coś jedzie z naprzeciwka i czekam, by mnie minęło, jednak nie wszyscy tak robią.
Ale za każdym razem zastanawiam się, gdzie ten rowerzysta ma instynkt samozachowawczy.
W pampersie?
Dokładnie tak Puch. Ja np. czasami uprawiam jogging czyli bieganie, a i to z duszą na ramieniu i z palcami na przegubie, zeby puls monitorować. Nie ma żartów, nie mamy po 18 lat. Ewentualnie brzuszki i pompki, ale z głową. Rower, to już skrajnie nieodpowiedzialne, tylko dla kawalera /nie szkoda/, tak jak i motocykl.
He, he, he.
i tak się tylko zastanawiam czy to sandor jest durnowaty czy ja, że te jego wywody czytom 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ty jesteś ten, co to się Pacyński na Ciebie wściekł.
Seks, dymanko, samo zdrowie. Każdy rPuchacz Ci to powie.
Gavin, to zastanów się jeszcze, skąd ta słoma w Twoich butach 
Dodano po 2 minutach 11 strzałach znikąd:
Normalnie kawał wuja, reszta cham
Dobranoc.

Dodano po 2 minutach 11 strzałach znikąd:
Normalnie kawał wuja, reszta cham

Dobranoc.
chyba wungiel z hołdy
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Właśnie, sandor:
— Bardzoś to rostropnie wykalkulował, ale przecie, gdzie ojca niema, tam, pismo mówi, gavina słuchać będziesz.
— Bardzoś to rostropnie wykalkulował, ale przecie, gdzie ojca niema, tam, pismo mówi, gavina słuchać będziesz.