Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
8 litruf... kurwa chyba jak ją wiozo na lawecie
Ile ta Kona waży i jaki ma silnik? I tak samo z tym drugim?
- Owain
- Nasz Czelnik
Kona ma benzin 1.6 T-GDi 177KM w automacie i 4x4, ten sam co w tucsonie, ale nie wiedza ludzie czemu Kona łyka więcej niż Tucson, mimo, że mniejsza. Kona waży ok. 1490 w tej konfiguracji.
Pug 3008 z niby wadliwym THP 1.6 180 KM z automatem od aisina 8EAT, Pug waży coś 1300 kg i ma tylko napęd na przód.
Pug 3008 z niby wadliwym THP 1.6 180 KM z automatem od aisina 8EAT, Pug waży coś 1300 kg i ma tylko napęd na przód.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Napędy robią różnicę, nie wspominam o wysilonych silniczkach.
U mnie w Vitarce jest 2.4 wolnossący, też jakieś 160KM z automatem i stałym 4x4, którego nie da się rozłączyć. Auto waży 1600 kg i spala średnio 11 litrów. Nie ma cudów, fizyki nie oszukasz, jak to mawia Gavin.
U mnie w Vitarce jest 2.4 wolnossący, też jakieś 160KM z automatem i stałym 4x4, którego nie da się rozłączyć. Auto waży 1600 kg i spala średnio 11 litrów. Nie ma cudów, fizyki nie oszukasz, jak to mawia Gavin.
- rbit9n
- Ribitibi
bo majo silniki merca. prestiż, rozumiesz takie słowo? czy Doroszewskiego pożyczyć.Owain pisze:Hujdaje w chuj palą.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Presiż to jest, jak można lewitować:

- rbit9n
- Ribitibi
Takie rzeczy tylko w Rzeszufie.
- rbit9n
- Ribitibi
nie dopracowali tego. tablicę też powinien mieć z trzema szóstkami.
zaś po Lublinie jeździł kiedyś ZiU-9 z trzema szóstkami na burcie, ale nie pamiętam czy udało się mi go trzasnąć z zenita.
zaś po Lublinie jeździł kiedyś ZiU-9 z trzema szóstkami na burcie, ale nie pamiętam czy udało się mi go trzasnąć z zenita.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
ZiU-9 to takie na prunt?