Pogoda w regionie

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Re: Pogoda w regionie

Post autor: no_gravity_Carlos »

ale tu w uk tez tak jest, antykultura w natarciu i ponad podzialami, wazne zeby byl niemiecki autystyczny porzadek i bolszewicka rozpierducha
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

Owain pisze:
sandor pisze: 01 maja 2020, 23:18 Owain, a Ty się wstydzisz, że jesteś Polakiem? Tak z ciekawości pytam, bom ciekawy. A flagę wywiesiłeś na święto? A jak tak, to jaką? :D

30 lat pedagogiki wstydu nie poszło w las. tvn, onet i wybiórcza - zagraniczne, polskojęzyczne media dla Polaków.
Skracając, nie uważam że jesteśmy wyjątkowi i lepsi, natomiast podkreślanie na każdym kroku, że jestesmy gorsi? To gdzie jet ta idealna kraina? Mnie też wiele rzeczy wkurwia, ale żeby pisać, że "ten naród mnie wkurwia"? Rasizm normalnie :D
Wiesz, Sandor, czasem niestety tak. Szczególnie w czasie wycieczek zagranicznych. Nie wiem ile masz dzieci, ale pewnie jeszcze młode. Ale wyimaginuj sobie taki przykład. Masz trzech synów: jeden złodziej, drugi głupek a trzeci chuligan. I co, wstydziłbyś się za swoją rodzinę, czy byłbyś z niej dumny?
Flagi nie wywiesiłem, mam to w dupie, a patriotyzm, szczególnie ten w Twoim rozumieniu i Tobie podobnych uważam za szkodliwy. Polska jest przepełniona patriotyzmem, który w skrócie polega na tym, że chętnie by przyjebał niemcowi, ruskiemu, żydowi i murzynowi. Byłem za to śmieci wyrzucać dziś. Elegancko wyrzuciłem butelki do szkła, tekturę do tektury, plastik do plastiku. Z politowaniem patrząc, że chyba jestem jedyny, bo cała reszta wypierdala wszystko do wszystkiego. Ale blok cały we flagach upstrzony, sami patrioci. Mówi Ci to coś, Sandor, czy trzeba drukowanymi? Wspaniały patriotyzm prezentuje też Twój ukochany Prezes, którego wczoraj lub przedwczoraj pokazywali z Sejmu, jak maseczkę z kinola ściągniętą miał. Wielki patriota, co prowadziłby Dąbrowskiego z polskiej do Wolski.
Pierdoli mnie, gdzie jest lepiej i jak jest gdzie indziej, skoro mieszkam tu, między swemi. Ja zostałem wychowany w środowisku, w którym samozachwyt, szczególnie niczym nie poparty, był żenujący. Jak się nauczymy nie wywozić śmieci do lasu, nie zajeżdżać sobie drogi, używać poprawnie maseczek czy kierunkowskazów, nie będziemy palić PETami w piecu, oszukiwać fiskusa na każdym kroku, smrodzić przepalonymi dieslami, a Młodzi Patrioci przestaną rozpierdalać przystanki - wówczas możemy porozmawiać o patriotyzmie.
o, a u nas odwrotnie. większość w bloku to postępowcy, a śmieci wraz nieposegregowane.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

rbit9n pisze: 02 maja 2020, 15:16 o, a u nas odwrotnie. większość w bloku to postępowcy, a śmieci wraz nieposegregowane.
Przyznaj się Pietrek - flagę wywiesiłeś, bo jesteś anarchistą :D
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

skoro mówisz, o mnie "anarchista", na pewno nim jestem

nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
sandor

Post autor: sandor »

gavin pisze: 02 maja 2020, 00:20 Szandur Owjego zjebau za brak flagi, a mnie nie pochwalił. Taki typek.
Taki typek, ale powiem Ci chopie, że widziałem i to mi się bardzo podobało.

Dodano po 38 minutach 20 strzałach znikąd:
Owain pisze: 02 maja 2020, 13:56
sandor pisze: 01 maja 2020, 23:18 Owain, a Ty się wstydzisz, że jesteś Polakiem? Tak z ciekawości pytam, bom ciekawy. A flagę wywiesiłeś na święto? A jak tak, to jaką? :D

30 lat pedagogiki wstydu nie poszło w las. tvn, onet i wybiórcza - zagraniczne, polskojęzyczne media dla Polaków.
Skracając, nie uważam że jesteśmy wyjątkowi i lepsi, natomiast podkreślanie na każdym kroku, że jestesmy gorsi? To gdzie jet ta idealna kraina? Mnie też wiele rzeczy wkurwia, ale żeby pisać, że "ten naród mnie wkurwia"? Rasizm normalnie :D
Wiesz, Sandor, czasem niestety tak. Szczególnie w czasie wycieczek zagranicznych. Nie wiem ile masz dzieci, ale pewnie jeszcze młode. Ale wyimaginuj sobie taki przykład. Masz trzech synów: jeden złodziej, drugi głupek a trzeci chuligan. I co, wstydziłbyś się za swoją rodzinę, czy byłbyś z niej dumny?
Flagi nie wywiesiłem, mam to w dupie, a patriotyzm, szczególnie ten w Twoim rozumieniu i Tobie podobnych uważam za szkodliwy. Polska jest przepełniona patriotyzmem, który w skrócie polega na tym, że chętnie by przyjebał niemcowi, ruskiemu, żydowi i murzynowi. Byłem za to śmieci wyrzucać dziś. Elegancko wyrzuciłem butelki do szkła, tekturę do tektury, plastik do plastiku. Z politowaniem patrząc, że chyba jestem jedyny, bo cała reszta wypierdala wszystko do wszystkiego. Ale blok cały we flagach upstrzony, sami patrioci. Mówi Ci to coś, Sandor, czy trzeba drukowanymi? Wspaniały patriotyzm prezentuje też Twój ukochany Prezes, którego wczoraj lub przedwczoraj pokazywali z Sejmu, jak maseczkę z kinola ściągniętą miał. Wielki patriota, co prowadziłby Dąbrowskiego z polskiej do Wolski.
Pierdoli mnie, gdzie jest lepiej i jak jest gdzie indziej, skoro mieszkam tu, między swemi. Ja zostałem wychowany w środowisku, w którym samozachwyt, szczególnie niczym nie poparty, był żenujący. Jak się nauczymy nie wywozić śmieci do lasu, nie zajeżdżać sobie drogi, używać poprawnie maseczek czy kierunkowskazów, nie będziemy palić PETami w piecu, oszukiwać fiskusa na każdym kroku, smrodzić przepalonymi dieslami, a Młodzi Patrioci przestaną rozpierdalać przystanki - wówczas możemy porozmawiać o patriotyzmie.
Owain. Patriotyzm w moim rozumieniu? Skąd Ty wiesz jakie jest moje rozumienie czegokolwiek? Ty mnie tak dobrze znasz? Tak łatwo ludzi do szuflady chowasz? Wycieczki zagraniczne? Tak, typowy wyborca pis, który liczy od pierwszego do pierwszego, jedzie na wycieczkę za granicę. Przecież na alkohol już przejebał. Wyobraź sobie, że ja segreguje śmieci, U Ciebie nie segregują. Jestes taki pewny, że to wszystko patrioci, wyborcy PIS i fani disco polo. Pewnie na workach ze smieciami jest napisane drukowanymi, kto wyrzuca i na kogo głosuje. Jest? Od moich dzieci kulturalny człowieku to powiem Ci grzecznie- odpierdol się. Dziwi mnie, że osoba wydawało by się, o wysokiej kulturze osobistej, robi takie porównania poniżej wora. Mnie się też wiele rzeczy w tym kraju nie podoba. Zajeżdżanie drogi i nieużywanie kierunkowskazów- typowy wyborca pis w BMW 7 i AUDI Q7, parkowanie na miejscu dla inwalidów- typowy wyborca PIS, patriota w Porsche Cayenne. Fiskusa też oszukuje przecież patriota wyborca pis, bo ma trzy firmy. Ja p... chłopie przemysl to sobie jezcze raz. Jak uda Ci się wyjechać poza prymitywne schematy, to wówczas możemy porozmawiać o patriotyzmie.
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Post autor: vid3 »

Obrazek
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

zdyboo

Post autor: zdyboo »

Nie wiedziałem, że Zbyszka z więzienia wypuścili i teraz popyla rowerem w zielonym wdzianku pracownika technicznego.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Jakiego znowu Zbyszka?

Krzysiek, aleś te szyszki pomalował.
nordenvind

Post autor: nordenvind »

wczoraj też było słońce, ale dzisiaj jest naprawdę mjufkowo