Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
aisoglaM

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: aisoglaM »

Ej chlopaki i dziewczyno gracie w Cyberpunka? Wszyscy się tym strasznie podniecają. Chyba jakas nowość.

Dodano po 2 minutach 14 strzałach znikąd:
puch24 pisze: 10 gru 2020, 12:54 To już jest naprawdę chore. Pisze prawnik:
"Ponad miesiąc temu podczas rozprawy przed sądem mój przeciwnik zażądał niedopuszczenia mnie do sprawy. Złożył krótkie sprawozdanie, z którego wynikało, że ustalił iż nie chodzę do kościoła, nie jestem prawdziwym katolikiem i nie powinienem być dopuszczony do wykonywania zawodu adwokata. Poinformował sędziego, że swoimi wątpliwościami podzielił się już z ministrem.
Dodam, że to starsza, dystyngowana osoba. Nic nie wskazuje (w mojej nieprofesjonalnej ocenie), aby była zaburzona.
Tak po prostu jest."
Puniu, mnie też by Bullit nic nie powiedział. A z Pancernych to tylko Szarika dobrze pamiętam :D kolej rzeczy, tak jak Zdybek pisze. Boli ale to prawda.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Hę?
Że kto przyjechał?
Ciocia?
Z Ameryki?

Bo nie kojarzę, i raczej nie mam ochoty na.

Dodano po 2 minutach 4 strzałach znikąd:
Punio. No kurwa zajebiście! :)
Od razu skojarzył mi się z Piniem, bohaterem "Proszę słonia" - pierwszej książki, jaką przeczytałem, mając lat pięć.
aisoglaM

Wujek prędzej, wujek samo zło.
Oooo , so cute
Moja pierwsza książka przexzytana świadomie to "O psie, który jeździł koleją"
zdyboo

Post autor: zdyboo »

aisoglaM pisze: 10 gru 2020, 15:04 Ej chlopaki i dziewczyno gracie w Cyberpunka?
Ja kiedyś sobie zagram, teraz za drogo. Cena spadnie o połowę to będę szukał wolnego czasu na to. Nie mam parcia akurat na granie w nowości. Połatają, dopieszczą, będzie można spokojnie pograć. Na razie jak instalujesz z płyty to na dzień dobry do pobrania jest patch o wielkości 50 GB.
Ogólnie na punkcie cyberpunkowym jestem dość mocno zakręcony. Nawet obecnego kompa jak u Woytka kupowałem to w specyfikacji, żeby gra poszła. Co prawda wymagania się nieco zmieniły, ale nadal pójść powinna.
W tym roku wyszło kilka książek polskich autorów w nurcie cyberpunk. Oczywiście wszystkie już mam przeczytane.
Premiera gry Cyberpunk 2077 była kilkakrotnie przekładana, ale w końcu wyszła, a że to gra CD Projekt RED to raczej duże wydarzenie.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Ja na szczęście do 2077 nie dożyję.
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Pierwsza gra Cyberpunk jeszcze w postaci fabularnej gry karcianej ukazała się w latach 80 tych zeszłego wieku i miała tytuł Cyberpunk 2020. Zatem chcesz czy nie i tak jesteś w grze.
Obecny CP 2077 to w zasadzie kontynuacja. Coś jak Blade Runner i Blade Runner 2047.
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Post autor: vid3 »

Stu lat.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Ja nie potrzebuję żadnego Cyberpunka, bo mam go już w innym wirtualnym świecie - Nikoniarze, Analogowi Ortodoksi, Psioniczni, a w nich Kulteny, Berciki, Mirki Kanie, Tomfooty, Tanatosy, Petra, Sandory - i tylko Internet wie, ile jeszcze kreatur.
Do tego jest real niewirtualny, namacalny.
Więc dopłacanie do kolejnych światów uważam za co najmniej fanaberię.
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Post autor: no_gravity_Carlos »

antygrawitacji nie pomacasz, a istnieje...
aisoglaM

Ubolewam ze mi xbox umarł. Gralabym
ODPOWIEDZ