To do kompletu jeszcze kup EkspedycjeOwain pisze:.... zamówiłem komplet komiksów Funky Kovala za 165 zł, otworzyłem wino, ale jakoś nie wchodit. Jestem zmęczony.

odbij z łokcia rum ode mnie i... ***** ***
To do kompletu jeszcze kup EkspedycjeOwain pisze:.... zamówiłem komplet komiksów Funky Kovala za 165 zł, otworzyłem wino, ale jakoś nie wchodit. Jestem zmęczony.
Dzien psionry Wojciechu na porannym oddechuwpk pisze:Dzień dobry, Karolu.
Na komiksach czytać się nauczyłem, jeszcze przed rozpoczęciem edukacji szkolnej. W domu były wszystkie zeszyty Ekspedycji, sporo Kajko i Kokosza, były i Thorgale i sporo innych których nie pamiętam. Niestety oryginalne zeszytowe wydanie Ekspedycji przepadło gdzieś po drodze w dorosłość. Jak zobaczyłem w księgarni to zebrane w całość wydanie, nie zastanawiałem się nawet chwili. Byłem dziwnym dzieckiem, bo zamiast skromne kieszonkowe rozmieniać na słodycze i oranżade, kupowałem kolejny komiksaisoglaM pisze:Ostatnim komiksem który przeczytałam a raczej przeoglądałam był Thorgal
Fajnieabishai pisze: ↑19 gru 2020, 11:20Na komiksach czytać się nauczyłem, jeszcze przed rozpoczęciem edukacji szkolnej. W domu były wszystkie zeszyty Ekspedycji, sporo Kajko i Kokosza, były i Thorgale i sporo innych których nie pamiętam. Niestety oryginalne zeszytowe wydanie Ekspedycji przepadło gdzieś po drodze w dorosłość. Jak zobaczyłem w księgarni to zebrane w całość wydanie, nie zastanawiałem się nawet chwili. Byłem dziwnym dzieckiem, bo zamiast skromne kieszonkowe rozmieniać na słodycze i oranżade, kupowałem kolejny komiksaisoglaM pisze:Ostatnim komiksem który przeczytałam a raczej przeoglądałam był Thorgal