Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
Ligo

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: Ligo »

nordenvind pisze: 24 gru 2020, 22:19
wpk pisze: 24 gru 2020, 22:07Zmień piec.
Tak.
Zmień płeć.
puch24 pisze: 24 gru 2020, 22:16anestezjolog, w wieku nieco 50+, wylądował z Covidem pod respiratorem w stanie ciężkim.
Przegwizdane.
Dobra jest Corona, ta z Mexico. Na przemian z Tatrą spod Tater. Potwierdzam, działa.

Wesołych Świąt! :-D
Awatar użytkownika
sorevell

Post autor: sorevell »

nordenvind pisze:
sorevell pisze: 24 gru 2020, 13:21
nordenvind pisze:Sonsiad napierdala 5 metrów od moich okien siekierką i rozbija palety euro na opał do pieca, wczoraj robił to samo przez parę godzin.
Ten rytuał z zawziętością i poczuciem obowiązku powtarza również w każdą sobotę od rana.... trzeba mieć wyczucie chwili.
Nasze działki są dosyć długie, ale punkt tej "obróbki palet" jest tak doskonale usytuowany, że nie może być już nawet bliżej naszego salonu i kuchni.
W ubiegłym roku wystraszył się strażników w busie z sondami do monitoringu jakości dymu i pewnie nawet czuje się poszkodowany odkąd nie może palić plastikowymi szmatami. W popłochu wywiózł chyba z 2 tony tych szmat ze strychu. Przykładny katolik, dumny kibic miejscowych kopaczy szmacianego gałgana.
I pomyśleć, że jeszcze wspaniałomyślnie pozwoliliśmy mu wybudować ten dom z śmierdzącymi kominami bliżej niż stanowią przepisy, bo ma wąską działkę...
Parę lat temu zmienił się przepis i jak działka ma mniej niż 16 metrów szerokości to można postawić budynek w ostrej granicy bez zgody sąsiada.
Parę lat temu zmienił się przepis i jak działka ma mniej niż 16 metrów szerokości to można postawić budynek w ostrej granicy bez zgody sąsiada.
Dom jest przynajmniej dziesięcioletni i działka szersza, nie obowiązywały więc go jeszcze te nowelizację.
Sprzedawałem ostatnio działkę poniżej 16m i musiałem się jeszcze wykłócać z klientami co i jak można na niej wybudować.
Jedni nie znali zupełnie przepisów inni udawali, że nie znają aby zbić cenę. :) Oprócz tych odległości od granicy są jeszcze granicy są strefy zacienienia,
chyba tak to się nazywa i one mogą przyczynić się do wielu ograniczeń w lokalizacji budynku.
Zacienianie & przysłanianie.
puch24

Post autor: puch24 »

Pod powiększalnikiem?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

sorevell pisze: 25 gru 2020, 01:49
nordenvind pisze:
sorevell pisze: 24 gru 2020, 13:21 Parę lat temu zmienił się przepis i jak działka ma mniej niż 16 metrów szerokości to można postawić budynek w ostrej granicy bez zgody sąsiada.
Dom jest przynajmniej dziesięcioletni i działka szersza, nie obowiązywały więc go jeszcze te nowelizację.
Sprzedawałem ostatnio działkę poniżej 16m i musiałem się jeszcze wykłócać z klientami co i jak można na niej wybudować.
Jedni nie znali zupełnie przepisów inni udawali, że nie znają aby zbić cenę. :) Oprócz tych odległości od granicy są jeszcze granicy są strefy zacienienia,
chyba tak to się nazywa i one mogą przyczynić się do wielu ograniczeń w lokalizacji budynku.
Zacienianie & przysłanianie.
Zacienianie, przysłanianie
Zacienianie, przysłanianie
Cień, magnetyczny cień
Drzewo przy ścianie
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Ligo pisze: 25 gru 2020, 01:47
nordenvind pisze: 24 gru 2020, 22:19
wpk pisze: 24 gru 2020, 22:07Zmień piec.
Tak.
Zmień płeć.
sfojej żonie zmień płeć :mrgreen:
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

zdyboo pisze: 24 gru 2020, 21:46 Gorączka po drugiej dawce.
Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć ;)

Dodano po 52 strzałach znikąd:
ubzdryngoliłam się ajerkoniakiem. Dlaczego nikt nie mówił że to takie dobre
puch24

Post autor: puch24 »

Nie miałem czym się ubzdryngolić, a wielką miałem ochotę.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

No nie mów, że w Łodzi meliny pozamykane...
Awatar użytkownika
abishai
Osia mówiła - Abiszabi

Post autor: abishai »

puch24 pisze:Nie miałem czym się ubzdryngolić, a wielką miałem ochotę.
Maćku, to wbijaj do mnie, żoneczka mi zszykowała drzewko literata;) to się pod nim położymy i poczytamy:)

Obrazek
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Obrazek
ODPOWIEDZ